« Terug naar Blog

Vier de Vlaamse Feestdag met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!

Vier de Vlaamse Feestdag met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!

Behoor jij tot de gelukkigen die vandaag een zee van tijd hebben om betaalde vragenlijsten in te vullen? Als je bij de Vlaamse Overheid werkt, geniet je sowieso van een dagje vakantie, terwijl anderen misschien speciaal vrijaf hebben genomen om de Vlaamse Feestdag te vieren. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde online enquêtes – feest uiteraard mee! Maar wat weet jij eigenlijk over deze Dag van de Vlaamse gemeenschap?

Een stukje Vlaamse geschiedenis!

De Vlaamse Feestdag wordt elk jaar gevierd op 11 juli ter herinnering van de Guldensporenslag. In 1302 stuurde de Franse koning Philip IV een leger naar Vlaanderen om de inwoners van Brugge te straffen die eerder dat jaar tijdens de Brugse Metten revolteerden tegen het Franse bewind. 8.000 tot op de tanden gewapende Franse ridders en 9.000 Vlaamse soldaten kruisten op een veld nabij Kortrijk de degens. De rest van de geschiedenis kennen we want de Vlamingen hakten de veroveraars in de pan. Na de strijd werden op het slagveld bij de gesneuvelde Franse soldaten vele “gulden sporen” aangetroffen en zo weten we meteen ook waaraan deze historische slag haar naam dankt!

Wat valt er vandaag zoal te beleven?

Op meer dan 250 plaatsen worden er vandaag wel 1.100 buurt- en straatfeesten georganiseerd. Het thema dit jaar is “Muzikaal in eigen taal” dus dat betekent heel wat optredens en concerten. Ontdek hier wat er in jouw buurt te beleven valt! Het orgelpunt is het afsluitende “Vlaanderen feest!” concert in Antwerpen waar uiteraard Raymond van het Groenewoud met zijn “Vlaanderen boven” niet kan ontbreken.

En als je vandaag liever gezellig een dagje thuisblijft, heb je misschien wel even tijd om betaalde online enquêtes in te vullen!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten op de Vlaamse Feestdag!

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste om gewoon vanuit het comfort van je eigen huis iets bij te verdienen? Dan is snel geld verdienen met enquêtes misschien wel iets voor jou! Met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld krijg je de kans om je mening te delen over merken en hun producten tegen aantrekkelijke beloningen.

Met onze betaalde online enquêtes kan je waar en wanneer je dat wil – bijvoorbeeld op de Vlaamse Feestdag – online geld verdienen. Laat je stem horen en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.