« Terug naar Blog

Naar de Grand Prix Formule 1 van België met betaalde vragenlijsten!

Naar de Grand Prix Formule 1 van België met betaalde vragenlijsten!

Dit weekend slaat het Formule 1 circus haar tenten weer op in Spa-Francorchamps – een monument in België. Dankzij onze betaalde vragenlijsten weten we dat je een beetje van alle markten thuis bent. Maar wat weet jij over de GP Formule 1 van België? Zet je schrap voor deze razendsnelle blog want OpinionWorld neemt je mee voor een dolle rit door de chicanes van Spa-Francorchamps!

Flitsende weetjes over Spa-Francorchamps

Samen met Monza, Silverstone en Monica is het circuit van Spa-Francorchamps het enige dat vandaag nog overblijft van de eerste Formule 1-kalender in 1950. Er is echter nog meer dat deze Grand Prix uniek maakt:
  • De bolides leggen in totaal 44 rondes af en als ze de race helemaal uitrijden – wat niet iedereen gegeven is – hebben ze 308,052 km afgelegd.
  • Het parcours is met een lengte van 7.004 meter ook meteen het langste van de huidige competitie.
  • Ook het record van langste stuk waar de racepiloten volle gas kunnen geven staat op naam van de GP van België: namelijk 23,5 seconden, wat in Formule 1 termen een eeuwigheid is.
  • De absolute recordhouder in België met 6 overwinningen is niemand minder dan Michael Schumacher gevolgd door de legendarische Ayrton Senna die de beker 5 keer de hoogte in mocht houden. Wist je trouwens dat Michael Schumacher ook ereburger van Spa is?

Met betaalde vragenlijsten in pole positie voor innovatie en verandering!

Wil jij de koppositie innemen in de race naar verbetering en innovatie? Dan zijn de online betaalde enquêtes van OpinionWorld de geknipte uitdaging! Wist je trouwens dat de nieuwste automobiele snufjes en technologie eerst in Formule 1 bolides worden uitgetest. Zo ben ook jij in onze online betaalde enquêtes de katalysator voor vernieuwing in onze samenleving! En het beste van al is nog dat bij ons iedereen aan de finish aantrekkelijke beloningen krijgt uitgereikt!
Wil ook jij online geld verdienen met betaalde vragenlijsten? Meld je dan hier gratis aan voor online betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.