« Terug naar Blog

Draag jij al je kleren?

Betaalde vragenlijsten: “Draag jij al je kleren?”

Sommige leden van ons gewaardeerd panel vullen betaalde online enquêtes in voor een nieuwe garderobe. Maar dragen ze al hun kleren wel? En wat doen ze met hun oude kledij? Recente betaalde vragenlijsten wijzen uit dat amper 1 op 10 Belgen al hun kleren dragen. OpinionWorld trok haar kleerkast open en nam de resultaten van deze online onderzoeken onder de loep.

De kleren maken de man, tenzij ze in de kleerkast blijven hangen!

We hebben gewoon teveel kleren. Uit deze online onderzoeken blijkt immers dat 63% van de Belgische bevolking meer dan 40 verschillende kledingstukken heeft. 4 op 10 Belgen doet een vijfde van zijn of haar kledij zelfs gewoon niet aan. En deze betaalde enquêtes lossen in één klap ook het mysterie op waarom vrouwen meer tijd nodig hebben om zich op te maken. Het antwoord is namelijk “keuzestress”. Een indrukwekkende 72% vrouwen blijkt immers niet te kunnen kiezen uit hun overvolle garderobe! Klinkt bekend in de oren?

Vraag in betaalde enquêtes: “Wat doe jij met je oude kledij?”

We doen het allemaal – we kopen een nieuw kledingstuk dat we een of twee keer dragen en vervolgens verdwijnt het achteraan in onze kleerkast. In deze betaalde online enquêtes werd eveneens onderzocht wat we met onze oude kledij doen:
  • 74% schenkt zijn oude kleding aan spullenhulp;
  • 23% laat ze gewoon in de kleerkast hangen;
  • 21% geeft ze weg aan vrienden of familie;
  • en bij 9% worden ze naar de zolder verbannen.
Naast online geld verdienen met thuiswerk zou je ook oude kledij kunnen verkopen om iets bij te verdienen. Uit de betaalde enquêtes blijkt dat 8% van de Belgen voor deze praktische oplossing kiest. Een verstandige en duurzame beslissing lijkt ons!

Betaalde vragenlijsten invullen – dat kruipt niet in de koude kleren!

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw stem niet gehoord wordt? Dan zijn betaalde enquêtes wellicht iets voor jou. Dankzij de betaalde online enquêtes van OpinionWorld oefen je een rechtstreekse invloed uit op de beslissingen van bedrijven en commerciële organisaties. Online geld verdienen met thuiswerk is makkelijker dan je denkt. Door deel te nemen aan betaalde enquêtes ontvang je immers punten die je kunt inruilen voor interessante beloningen. Met onze betaalde vragenlijsten kun je zelfs gewoon cash geld verdienen!

Begin vandaag nog met online geld verdienen met thuiswerk en registreer je hier voor de online onderzoeken van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.