« Terug naar Blog

Vier de Dag van de Witte Chocolade met betaalde vragenlijsten!

Vier de Dag van de Witte Chocolade met betaalde vragenlijsten!

De koffie die je tijdens het invullen van betaalde vragenlijsten drinkt daar hoort uiteraard een chocolaatje bij. En vandaag hoort die wit te zijn, want op 22 september vieren we de Dag van de Witte Chocolade! Als je in online betaalde enquêtes naar chocolade gevraagd wordt, denk je wellicht eerst aan die bruine of zwarte lekkernij. Maar hoe staat het eigenlijk met je kennis over witte chocolade?

Waar komt witte chocolade vandaan?

In een vorige bijdrage leerden we al dat de Belgische chocolade de beste ter wereld is en dat Zwitserland met ons recept aan de haal ging. Maar ere wie ere toekomt: het was het Zwitsers bedrijf Nestlé dat in de jaren ’30 de “Milkybar”, bij ons beter bekend als “Galak”, als eerste op de markt bracht. Een vraag in online betaalde enquêtes zou kunnen zijn: “Wat is jouw favoriete merk van witte chocolade?” Een Zwitsers merk of toch maar liever chocolade uit eigen land?

Waarom ziet witte chocolade eigenlijk wit?

Strikt genomen is witte chocolade geen chocolade omdat het geen cacaopoeder bevat. De magie zit in het productieproces waarbij de vaste, donkerkleurige componenten van de cacaoboon van de cacaoboter worden gescheiden. Door deze cacaoboter te mengen met gecondenseerde melk, vanille en suiker ontstaat de vertrouwde “witte” chocolade. Met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld ben je trouwens altijd de eerste om een nieuwe smaak van je favoriete merk uit te testen!

Witte chocolade smullen met betaalde vragenlijsten!

De beste manier om de Dag van de Witte Chocolade te vieren, is naar je favoriete chocolatier te gaan en jezelf te verwennen met het heerlijke, witte goedje. Dat kunnen truffels, chocoladerepen of zelfs witte chocomousse zijn. Door de punten die je verdiend hebt met onze online betaalde enquêtes via PayPal in cash geld om te ruilen, smaakt je witte chocolade nog zoeter!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten en geef je mening over alles wat je aanbelangt – zelfs over je favoriete snoepgoed!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.