« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten voor studenten – Wat is de “beste” studierichting?

Wat is de “beste” studierichting?

Sommige jongeren wachten tot het laatste ogenblik om zich aan een hogeschool of universiteit in te schrijven. Speciaal voor deze late beslissers onderzocht OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – wat nu de “beste” studierichtingen zijn.

Werkzekerheid versus passie

Kiezen voor een bepaalde studie is vaak een moeilijke knoop om door te hakken. Volgens de VDAB zijn dit de beste studierichtingen om binnen het jaar een baan te vinden:
  • Tandheelkunde
  • Geneeskunde
  • Farmaceutische wetenschappen
  • Toegepaste wetenschappen
  • Ingenieurswetenschappen
Mama en papa fluisteren misschien in je oor dat je advocaat of leraar moet worden en ook op infodagen doet men allerhande vervelende suggesties die je totaal niet aanspreken. Geen paniek. Gewoon je gevoel en passies volgen, is bij de keuze van de “beste” studierichting wellicht nog het verstandigste advies. Je geluk wordt heus niet afgemeten aan de hand van de stand van je bankrekening en wat je graag doet, doe je beter!

Algemene tendensen op de arbeidsmarkt

Verder zijn er nog een aantal tendensen om rekening mee te houden. Het is geen verrassing dat computertechnologie nog altijd de snelst groeiende sector is op het gebied van tewerkstelling. Daarnaast maakt de toenemende vergrijzing dat ook de gezondheidssector garant staat voor werkzekerheid. Of stort je je misschien liever in de wondere wereld van de marketing en marktonderzoek via betaalde vragenlijsten? Ook dat is immers een sector die in de toekomst alleen nog maar aan belang zal toenemen!

Verdien geld met online enquêtes tijdens je studies!

Online geld verdienen met betaalde enquêtes is een ideale bijverdienste voor studenten. Studies en een baantje zijn niet altijd eenvoudig te combineren. Lessenroosters zijn onregelmatig, er moeten scripties geschreven worden en tussendoor moet er ook nog gestudeerd worden. Betaalde vragenlijsten invullen doe je echter wanneer jou dat het beste uitkomt, gewoon van thuis uit of op je kot. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een mening … maar dat laatste kan geen probleem zijn!

Verdien geld met online enquêtes door je hier aan te melden en begin vandaag nog te sparen voor aantrekkelijke beloningen of cash geld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.