« Terug naar Blog

Met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld naar de Memorial Van Damme!

Met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld naar de Memorial Van Damme!

Wie ooit al eens het genoegen heeft gehad om een editie van de Memorial Van Damme bij te wonen, weet het. Atletiek is minstens even spannend als voetbal en de atmosfeer rond de atletiekpiste is ronduit wervelend. Vandaag zijn we trouwens al aan de 40e editie toe! OpinionWorld – jouw partner voor betaalde vragenlijsten – komt uit de startblokken met een blog over de beste atletiekmeeting ter wereld.

Memorial Van Damme – een beetje geschiedenis

Wat in 1977 begon als een initiatief van enkele journalisten ter ere van de betreurde Ivo Van Damme, is ondertussen uitgegroeid tot een van ’s werelds meest prestigieuze sportevenementen. Toen de wedstrijd nog deel uitmaakte van de Golden League kregen de triomferende atleten een goudklompje aan de meet. Sinds de meeting in 2010 op de kalender van de Diamond League werd opgenomen, is dat nu uiteraard een diamant geworden!

Een smaragden editie van een diamanten wedstrijd met een gouden randje!

Naast het feit dat de Memorial zijn 40e en dus smaragden verjaardag viert, valt deze editie dit jaar ook vlak na de Olympische Spelen. Een uitstekende gelegenheid dus om de medaillewinnaars van Rio met je eigen ogen van dichtbij aan het werk te zien. Naar aanleiding van de gouden medaille van Nafissathou Thiam op de zevenkamp werd trouwens speciaal haar favoriete discipline – het hoogspringen – aan het programma toegevoegd. En wat als we je in betaalde online enquêtes zouden vragen waar het kogelstoten dit jaar doorgaat, is gewoon in het stadium niet het correcte antwoord. De finale kogelstoten vindt immers op de Grote Markt van Brussel plaats!

Verpulver alle records met betaalde online enquêtes!

We weten dat je de lat altijd hoog legt, zeker als het aankomt op de producten en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt. Met betaalde vragenlijsten trek jij bedrijven en commerciële organisaties over de streep om hun aanbod te vernieuwen en te verbeteren. OpinionWorld verpulvert alle records met haar aantrekkelijke beloningen waardoor online geld verdienen met betaalde online enquêtes nog nooit zo leuk was.

Online geld verdienen
om naar de Memorial Van Damme te gaan? Dat kan met onze betaalde online enquêtes door je punten via PayPal om te wisselen voor cash geld. Begin vandaag nog met online geld verdienen en registreer je hier voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.