« Terug naar Blog

Thuiswerk met betaalde vragenlijsten op de Belgische Nationale feestdag!

Thuiswerk met betaalde vragenlijsten op de Belgische Nationale feestdag!

Een vrije dag – en misschien wel een verlengd weekend in het vooruitzicht – is genoeg reden tot vreugde. Of werk jij vandaag aan online betaalde enquêtes? Wat ook je planning is, op 21 juli vieren we de Belgische Nationale feestdag en OpinionWorld feest mee!

Waarom precies 21 juli?

Als je het antwoord op deze vraag in betaalde enquêtes schuldig zou moeten blijven, niet getreurd, ook vele Belgische politici kennen het antwoord blijkbaar niet. Het was namelijk op 21 juli 1931 dat Koning Leopold van Saksen-Coburg trouw zwoer aan de Grondwet. Wist je trouwens dat de eerste koning der Belgen ook gevraagd werd om koning te worden van Griekenland?

België – een smeltkroes van culturen

Het lijstje van volkeren die doorheen de geschiedenis de plak zwaaiden in onze contreien is ronduit indrukwekkend. Van de Romeinen, de Salische Franken, over de Oostenrijkers en de Spanjaarden tot de Nederlanders, was het uiteindelijk een operavoorstelling van de Stomme van Portici die de onafhankelijkheid van ons land zou inluiden. En zo kregen de Belgen, de dappersten der Galliërs (en wie zijn wij om Julius Caesar tegen te spreken), toch nog hun eigen land.

Wat valt er vandaag te beleven?

In de voormiddag verzamelen de Koning en de hoogwaardigheidsbekleders traditioneel voor het Te Deum in de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele. Voor de gewone stervelingen zoals jij en ik wordt er tussen het Poelaertplein en het Warandepark een groot volksfeest georganiseerd. Tenzij je thuis liever nog wat wil bijverdienen met betaalde enquêtes, kan je op het Paleizenplein in de namiddag genieten van het militair en burgerlijk defilé. De festiviteiten worden zoals gebruikelijk afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Doe mee aan online surveys op de Nationale feestdag van België!

Bijverdienen in het weekend of op feestdagen is makkelijker dan je denkt. Door betaalde vragenlijsten in te vullen, verdien je punten die je dan weer kunt omruilen voor aantrekkelijke beloningen. Dankzij online betaalde enquêtes krijg je niet alleen de kans om iets bij te verdienen, maar maak je ook het verschil. Betaalde vragenlijsten invullen doe je bovendien waar en wanneer je dat wil – bijvoorbeeld vandaag op de Belgische Nationale feestdag!

Doe mee aan online surveys en laat je betalen voor je mening over de producten en diensten die je elke dag gebruikt! Bijverdienen in het weekend kan door hier te registreren voor de online betaalde enquêtes van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.