« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten: “Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?”

Betaalde vragenlijsten: “Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?"

Bij OpinionWorld kan je de hele zomer lang online geld verdienen met thuiswerk. Wij blijven alvast in eigen land om je de hele vakantie van betaalde vragenlijsten te voorzien. Als specialist in online betaalde enquêtes zijn we echter nieuwsgierig van aard. Uit een recente rondvraag bij enkele touroperators kwamen Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal en de Dominicaanse Republiek als de 5 populairste vakantiebestemmingen uit de bus.

We wilden eigenlijk wel eens weten waar de trouwe deelnemers aan onze online onderzoeken op vakantie gaan. Daarom vroegen we aan de leden van ons panel wat hun favoriete vakantiebestemming is.

Online onderzoeken over vakantiebestemmingen – de resultaten

Uit onze minipoll blijkt dat jullie massaal kiezen voor andere bestemmingen dan de top 5 van de touroperators (of thuisblijven), al blijft Spanje ook bij onze leden het populairste vakantieland.

Spanje: 16%

De absolute topbestemmingen op het Iberisch schiereiland blijven de Spaanse Costa’s, Mallorca en Tenerife. Onze leden spoelen onze online onderzoeken blijkbaar het liefste door op een Spaanse fiesta met een fruitige sangria!

Griekenland: 5%

Heel wat van onze respondenten zoeken de bakermat van onze beschaving op en zijn deze zomer op een van de 1.400 Griekse eilanden terug te vinden, waar ze genieten van een welverdiend ouzo’tje.

Portugal: 4%

Anderen zijn na een jaar lang betaalde vragenlijsten aan bezinning toe en kiezen voor een bedevaart naar Santiago de Compostella of blazen uit op de zonovergoten stranden van de Algarve.

Turkije: 4%

Ook in de vakantieressorts van Marmaris, Izmir en Bodrum is de kans groot dat je een van je collega panelleden aan het zwembad tegenkomt of ergens aan een Turkse waterpijp zitten te lurken.

Dominicaanse Republiek: 2%

Enkele OpinionWorld-leden zoeken het iets verder van huis en laden de batterijen voor een nieuw seizoen online betaalde enquêtes op onder een palmboom in de Caraïben.

Ergens anders: 69%

De overgrote meerderheid van onze leden zoekt echter andere oorden op. Uiteraard blijven traditionele bestemmingen als Frankrijk en Italië het ook goed doen. Nog anderen kiezen voor een vakantie in eigen land, want ook in België valt deze zomer heel wat te beleven. Waar je ook naartoe gaat: met de online betaalde enquêtes van OpinionWorld is het altijd een beetje vakantie!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten … voor je droomvakantie!

Online geld verdienen met thuiswerk om op vakantie te gaan? Dat kan met de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld! Door online betaalde enquêtes in te vullen, spaar je punten die je via PayPal in cash geld kunt omzetten. Maar voor alle volledig ingevulde online onderzoeken ontvang je ook een lot voor onze driemaandelijkse prijstrekking waarmee een geldbedrag van 1.000 € te winnen valt … bijvoorbeeld voor je droomvakantie!
Registreer je hier voor de online betaalde enquêtes van OpinionWorld en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.