« Terug naar Blog

Met betaalde vragenlijsten naar het Stripfeest in Brussel!

Met betaalde vragenlijsten naar het Stripfeest in Brussel!


We hebben het in onze blog al gehad over Belgisch bier, chocolade en mosselen met friet. Maar er is nog een ander exportproduct waar we wereldwijd om benijd worden: onze stripboeken. Voor wie dit weekend tussen twee betaalde vragenlijsten even tijd heeft en graag strips leest, bevelen we warm aan om even langs te lopen op het Stripfeest in Brussel. In deze OpinionWorld blog laten we alvast een (tekst)ballonnetje op over onze Belgische striphelden!

Het Stripfeest in Brussel van 2 tot 4 september

Het Comic Strip Festival of het Stripfeest is al aan zijn zevende editie toe en vindt plaats in het Warandepark in Brussel. Dit walhalla van de strips is gastheer van stripmusea, verschillende uitgevers, tentoonstellingen, stripwinkels, conferenties, workshops en er wachten honderden auteurs om je favoriete stripboek te signeren. Ontdek hier het volledige programma van het Stripfeest!

België – Het Koninkrijk van de Stripboeken

Wist je dat België per vierkante kilometer de meeste stripauteurs ter wereld heeft? Dat is ook niet verwonderlijk met reeksen als Jommeke, Suske en Wiske, Urbanus, Lucky Luke, Bollie en Billie, De Rode Ridder, en dan vergeten we nog Nero, Piet Pienter en Bert Bibber, Kiekeboe en ontelbare andere striphelden van eigen bodem.

De grondleggers van onze Belgische stripgeschiedenis zijn ongetwijfeld Hergé en Willie Vandersteen. Kuifje was trouwens de eerste Europese strip die in meer dan 80 verschillende talen over de hele wereld verkocht werd. Deze gezwinde reporter maakte het met “Het Geheim van de Eenhoorn” zelfs in Hollywood! En dan zijn er uiteraard nog de Smurfen die wereldwijd de harten van groot en klein doen smelten.

Online betaalde enquêtes “smurfen” is een geweldige bijverdienste!

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan is online geld verdienen met betaalde vragenlijsten wellicht iets voor jou. Je gelooft het of niet, maar online betaalde enquêtes invullen is zo divers dat zelfs stripboeken aan bod komen. Uitgevers willen bijvoorbeeld weten welke strips je leest en hoeveel stripboeken je jaarlijks aankoopt. Kortom, onze online betaalde enquêtes zijn zo veelzijdig als er Belgische striphelden zijn!

Online geld verdienen om je collectie stripboeken uit te breiden? Ook dat kan met de online betaalde enquêtes van OpinionWorld. Dankzij betaalde vragenlijsten word jij de professor Barabas voor vernieuwing en innovatie!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.