« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten: “Hoeveel geven we uit aan online shopping?”

Betaalde vragenlijsten: “Hoeveel geven we uit aan online shopping?”

Meer mensen dan ooit gebruiken het internet om een brede waaier van producten aan te kopen, gaande van schoenen tot vliegtuigtickets, tot gewone boodschappen en zelfs huizen. Voor wie regelmatig betaalde vragenlijsten invult, is dit wellicht de normaalste zaak van de wereld. Maar hoeveel geven we eigenlijk uit aan online shopping? En wat kopen we dan in de webwinkel? OpinionWorld – jouw partner voor online betaalde enquêtes – trok op onderzoek uit.

Hoeveel besteden we online en wat kopen we?

In 2015 deed niet minder dan 73% van de Belgen wel eens een online shoppen. Bovendien besteedt de gemiddelde Belg 1.234 € per jaar aan online aankopen. De top 5 van zaken die we het liefst op het internet kopen, ziet eruit als volgt: 1. Kledij en accessoires, 2. Meubels, 3. Multimedia en Hardware, 4. Speelgoed en 5. Keukentoestellen. De totale waarde van al deze goederen bedroeg in 2015 een slordige 8.241 miljoen euro en voor 2016 zal dit naar verwachting nog oplopen tot 9.600 miljoen.

Vraag in online betaalde enquêtes: “Hoe wordt jouw levering bezorgd?”

Naast het feit dat we op het internet oneindig veel keuze hebben, ongestoord kunnen winkelen en naar believen prijzen kunnen vergelijken, is het belangrijkste voordeel van online shoppen wellicht dat we geen stap buiten hoeven te zetten. Maar eens je iets gekocht hebt, moet het ook nog bij jou geraken. Dit gebeurt:
  • in 63% van de gevallen gewoon door levering aan huis;
  • 19% van de consumenten gaat de goederen bij een ophaalpunt afhalen;
  • 7% laat de artikelen gewoon op het werk afleveren;
  • nog 7% kiest voor een alternatief leveringsadres,
  • en 1% loopt toch liever nog even langs de winkel zelf.
Net zoals je in je luie zetel online betaalde enquêtes kunt invullen, gaat er vanuit het comfort van je eigen huis een hele wereld van winkelgelegenheden open. En waarom de toenemende populariteit van online shoppen niet het einde betekent van de fysieke verkooppunten lees je hier!

Bijverdienen met jouw mening en gratis online shoppen!

Onze leden hoeven we het niet meer uit te leggen, maar bijverdienen met jouw mening is erg eenvoudig. Door online betaalde enquêtes in te vullen, spaar je punten die je in onze OpinionWorld Webshop kunt omwisselen voor cadeaubonnen van de belangrijkste Belgische webwinkels. Op die manier kan je dankzij onze betaalde vragenlijsten dus gratis online shoppen! Toch liever cash geld? Geen probleem! Via PayPal haal je je beloning voor online betaalde enquêtes gewoon uit de muur!

Wil jij ook bijverdienen met jouw mening? Registreer je dan vandaag nog voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.