« Terug naar Blog

Geniet van het zonnetje – maar met mate! Tips om gezond te zonnebaden!

Geniet van het zonnetje – maar met mate! Tips om gezond te zonnebaden!


We hebben er al even van kunnen genieten en hopelijk mogen we ze deze zomer nog veel begroeten: de zon!

De gevaren van zonnekloppen De zon voelt lekker aan, maar zonnestralen zijn eigenlijk niet de beste vrienden van onze huid. Op termijn veroorzaakt het ultraviolette licht van de zon rimpels en ouderdomsvlekjes – en erger nog: huidkanker. In 2014 werden ongeveer 140.000 Belgen door deze ziekte getroffen en dat aantal zou binnen de 20 jaar verdriedubbelen. Voorzichtigheid is dus geboden!

Gezond zonnebaden kan met deze tips!

Sommige artsen adviseren om helemaal uit de zon weg te blijven, maar zo’n vaart hoeft het ook niet te lopen. Er bestaan best wel wat tips om gezond te zonnebaden:
  • Smeren en nog eens smeren: Kies voor een zonnebrandolie of –melk van minstens factor 15 en eentje die zowel tegen UVB- als tegen UVA-straling beschermt.
  • Breng de zonnecrème 15 minuten voor het zonnebaden aan en smeer je om de twee uur opnieuw goed in.
  • Probeer tussen 12 u ‘s middags en 15 u uit de zon te blijven omdat de straling dan het schadelijkst is.
  • Draag een zonnebril met UV-bescherming en trek op de heetste momenten van de dag een T-shirt met lange mouwen en een broek aan.
Als je deze regels volgt kan je gerust buiten in de zon online betaalde enquêtes invullen. Zoals met alles in het leven geldt ook hier: geniet van het zonnetje maar met mate! En zeg nu zelf: Wie wil er nu zo rood als een kreeft rondlopen?

Betaalde vragenlijsten over zonnebrandolie, zonnecrème en zoveel meer!

Wie geregeld online betaalde enquêtes invult, weet dat werkelijk alle aspecten van het dagelijks leven aan bod komen. Zo gaan betaalde vragenlijsten bijvoorbeeld ook over zonnecrème, zonnebrandolie en over alles wat met lichaamsverzorging te maken heeft. Fabrikanten willen weten met welk product jij je tegen de zon beschermt, waar en hoe frequent je het koopt, welke factor je gebruikt, en ga zo maar door. Het leuke aan online betaalde enquêtes invullen, is dat je in onze OpinionWorld Webshop ook een ruime keuze aan schoonheidsproducten terugvindt!

Tijdens de zomer komt een extra zakcentje altijd van pas. Online geld verdienen kan dankzij de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld ook in de zomervakantie! Registreer je hier voor onze online betaalde enquêtes en begin met online geld verdienen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.