« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten en alles wat je moet weten over mosselen-friet!

Betaalde vragenlijsten en alles wat je moet weten over mosselen-friet!

Hoe heb jij ze het liefst? Puur natuur, in witte wijn, look of misschien wel in een Belgisch biertje? Een smakelijke vraag voor online betaalde enquêtes als je het ons vraagt. We hebben het uiteraard over mosselen en daar horen natuurlijk frietjes bij. Of ken jij nog andere lekkere bereidingswijzen van ons nationale gerecht? Voor al onze betaalde vragenlijsten geldt: over smaken en geuren valt niet te twisten en jij hebt altijd gelijk!

Het nationale gerecht van België!

Mosselen-friet is net zo Belgisch als Manneke Pis en chocolade. In België kwamen we al in de achttiende eeuw op het geniale idee om mosselen te combineren met frietjes! Tijdens de koude winters was er minder vis voorhanden en dan stond er in heel wat huishoudens friet met mosselen op het menu. Mosselen werden toen zelfs beschouwd als voedsel voor de armen. En wat de Fransen ook over hun “french fries” mogen beweren, een Vlaams manuscript uit 1781 bewijst zwart op wit dat wij Belgen als eersten ter wereld frietjes bakten!

Waarom zijn mosselen goed voor je?

Mosselen zijn de krachtpatsers onder de zeevruchten. Ze zitten niet alleen boordevol eiwitten, maar zijn ook rijk aan vitaminen en mineralen. Ze bevatten bovendien meer vitamine B, zink, fosfor en ijzer dan bijvoorbeeld vlees. Maar misschien nog het meest interessante gezondheidsvoordeel schuilt in de zogenaamde lange keten vetzuren die de hersenfunctie verbeteren en ontstekingsremmend werken. Ideaal dus om betaalde vragenlijsten in te vullen!

Mythes over mosselen ontkracht

Wellicht de meest hardnekkige mythe over mosselen is dat ze alleen in de maanden met een “r” verkrijgbaar zouden zijn. Je kunt echter het hele jaar door van juli tot april van je favoriete gerecht genieten. Alleen van midden april tot juli moeten we het even zonder doen, want dan plant de Zeeuwse mossel zich namelijk voort. En nog eentje om het af te leren: het kleurverschil tussen mosselen heeft niets te maken met geslacht. Van wit over lichtgeel tot oranje smaken ze precies hetzelfde!

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten … voor een pot mosselen misschien?

Voor niets komt de zon op, maar betaalde vragenlijsten invullen komt toch aardig in de buurt. Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten is erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding, een beetje tijd en een mening. Dat laatste mag uiteraard geen probleem zijn … OpinionWorld biedt voor haar online betaalde enquêtes een brede waaier van beloningen aan, gaande van cadeaubonnen van de belangrijkste Belgische webshops, over iTunes credits en een Spotify-lidmaatschap, tot gewoon cash geld via PayPal. Op die manier kan je dankzij online betaalde enquêtes ook een lekkere pot mosselen gaan eten!

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan is online geld verdienen van thuis uit met betaalde vragenlijsten misschien wel iets voor jou. Meld je hier aan voor de online betaalde enquêtes van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.