« Terug naar Blog

Online betaalde enquêtes: “Drink jij ook minder koffie?”

Online betaalde enquêtes: “Drink jij ook minder koffie?”

Toen we deze ochtend online onderzoeken aan het invullen waren, verslikten we ons er bijna in: Belgen drinken minder koffie! Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat de consumptie van verse koffie in 2015 met 4 % gedaald is. We drinken in België met z’n allen echter dagelijks nog altijd 19,5 miljoen kopjes! OpinionWorld – jouw partner voor online betaalde enquêtes – ging op de koffie bij een voedingsdeskundige en leert je alles wat je moet weten over dit zwarte goud.

Drink koffie, maar met mate!

Overgevoeligheid voor en verslaving aan cafeïne hebben koffie een slechte reputatie bezorgd. Voor wie koffie met mate kan drinken, heeft dit zwarte goedje echter tal van positieve effecten op de gezondheid:
  • Koffie is een echte superfood: Een enkele kop koffie zit boordevol antioxidanten, vitamine B2 en B5, mangaan en kalium.
  • Koffie geeft je brein een boost: Omdat cafeïne je mentaal scherper maakt, is het niet alleen goed tijdens betaalde vragenlijsten, maar helpt het ook in de strijd tegen Alzheimer en dementie.
  • Met koffie leef je langer: Studies hebben uitgewezen dat mensen die regelmatig koffie drinken langer leven, vooral mensen die aan diabetes type 2 lijden hebben 30% minder kans op een vroegtijdig overlijden.
  • Koffie verbrandt vet: Cafeïne stimuleert het centraal zenuwstelsel, bevordert het metabolisme en onttrekt vetzuren aan het vetweefsel.

Betaalde vragenlijsten over koffie!

Jouw mening in betaalde vragenlijsten over koffie maakt het verschil! Koffiemerken willen aan de hand van betaalde vragenlijsten weten hoe jij je kopje koffie het liefste drinkt: zwart, met een scheutje melk of hou je meer van cappuccino? Zet je koffie met filters of verkies je koffiepads? De verkoop van deze laatsten is er in 2015 overigens met 10% op vooruit gegaan!

Maar in online onderzoeken wordt ook gepeild naar je mening over Fair Trade-koffie. Wereldwijd zien koffieboeren zich door de klimaatopwarming geconfronteerd met mislukte oogsten. De productie kan de vraag van 18.500 kopjes per seconde wereldwijd nog nauwelijks bijhouden. Een vraag in betaalde vragenlijsten is dan bijvoorbeeld of jij bereid bent om meer te betalen voor een eerlijk kopje koffie?

De online betaalde enquêtes van OpinionWorld – Straffe koffie!

Online onderzoeken invullen, is meer dan makkelijk geld verdienen alleen. Met onze betaalde vragenlijsten oefen je invloed uit op alle aspecten van het leven, gaande van je ochtendlijke kopje koffie tot het donsdeken waaronder je ’s avonds kruipt. Jij bepaalt in online onderzoeken hoe de nieuwste koffiezetautomaat eruitziet en zelfs hoe een nieuwe koffiesoort smaakt!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten! Straffe koffie? Nee hoor, want bij OpinionWorld kan je makkelijk geld verdienen door online betaalde enquêtes in te vullen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.