« Terug naar Blog

Steun met betaalde vragenlijsten een goed doel op de Dag van de Liefdadigheid!

Steun met betaalde vragenlijsten een goed doel op de Dag van de Liefdadigheid!

De Verenigde Naties riep 5 september, de verjaardag van het overlijden van Moeder Teresa, uit tot Internationale Dag van de Liefdadigheid. Met uitzondering dan van onze trouwe leden die regelmatig betaalde vragenlijsten invullen, doen we het in België eigenlijk slecht op het gebied van liefdadigheid. Op de World Giving Index 2015 komen we immers pas op de 48e plaats. Dan doet Nederland het met een zevende plaats heel wat beter en wordt meteen het misverstand dat onze noorderburen “gierig” zouden zijn uit de wereld geholpen. Door deel te nemen aan onze online betaalde enquêtes kan jij ons land op deze ranking omhoog stuwen. Maar waarom zouden we eigenlijk moeten geven?

Zelfs kleine donaties maken het verschil

Armoede is helaas een wijdverspreide epidemie. Soms zouden we wel eens kunnen denken dat we toch niets kunnen doen. Die wanhoop is begrijpelijk, maar de feiten vertellen een heel ander verhaal. Een oude spreuk zegt dat alle beetjes helpen en dat geldt eens te meer voor liefdadigheid. Neem nu CONCERN Worldwide – een van de goede doelen die je met onze betaalde vragenlijsten kunt steunen. Met 2,5€ kan een gedesinfecteerd bed met muskietennet aangekocht worden, met 49€ kunnen 10 families gedurende twee weken van noodhulp voorzien worden en met 100€ voorzie je een heel dorp van drinkbaar water!

Geven maakt ons gelukkig

Studies hebben aangetoond dat geld uitgeven aan onszelf ons niet significant gelukkiger maakt. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan online geld verdienen met betaalde vragenlijsten om een geliefde met een cadeautje te verrassen? Onderzoekers aan de Universiteit van Harvard hebben zelfs aangetoond dat er een direct verband bestaat tussen geven aan anderen en een verhoogd geluksgevoel!

Steun automatisch een goed doel met onze online betaalde enquêtes!

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten doe je niet alleen voor jezelf. Door online betaalde enquêtes in te vullen, spaar je niet alleen punten die je kunt inruilen voor aantrekkelijke beloningen maar steun je automatisch een goed doel. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een van onze drie goede doelen kiezen en wij doen de rest! Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over onze liefdadigheidsacties.

Met betaalde vragenlijsten breng je ons ook een stapje dichter bij de wereld waarin we willen leven. Jouw mening bepaalt immers de koers die bedrijven en overheidsinstelling zullen inslaan. Maak het verschil met online betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.