« Terug naar Blog

Vier de Dag van de Werkende Ouders met betaalde vragenlijsten!

Vier de Dag van de Werkende Ouders met betaalde vragenlijsten!

Getrouwd of alleenstaand. Een kind of meerdere. Een lagere schoolstudent of puber op de middelbare school. Zelfstandige of werknemer. Alle werkende ouders zouden eigenlijk elke dag de erkenning moeten krijgen die ze verdienen. In onze betaalde vragenlijsten spelen ze een voorname rol, maar in het dagelijks leven worden ze vaak een beetje over het hoofd gezien. Daarom vieren we op 16 september de Dag van de Werkende Ouders – een dag om al die geweldige ouders te bedanken, die zich elke dag weer uit de naad werken om voor hun gezin te zorgen.

Werkende Ouders: een cruciale doelgroep in online betaalde enquêtes

De combinatie van werk, kinderen opvoeden en een relatie is vaak een moeilijke evenwichtsoefening. Het is dansen op een slappe koord en vele werkende ouders hebben vaak het gevoel dat er niet echt naar hen geluisterd wordt. Met onze betaalde vragenlijsten luisteren we echter elke dag weer naar de noden en behoeftes van deze levensbelangrijke doelgroep. Bedrijven en commerciële organisaties zijn net heel erg geïnteresseerd in hoe jij het ouderschap met je werk combineert. Misschien dat ze hun producten en diensten wel kunnen aanpassen om jouw leven comfortabeler te maken?
Alle aspecten van het leven komen aan bod. Van de ontbijtgranen die je kind ’s ochtends eet, de familiale verzekering, het kinderzitje in de auto tot het donsdeken waaronder je de kinderen ’s avonds toestopt. En misschien moeten we in onze betaalde vragenlijsten maar eens vragen of jij vindt dat de Dag van de Werkende Ouder een wettelijk verplichte feestdag zou moeten zijn!

Ook werkende ouders kunnen online geld verdienen!

Het is geen geheim dat ouders heel hard werken om hun kinderen alles te geven wat hun hartje begeert, van eten, kledij en onderdak, tot leuke spulletjes om van hun jeugd een onvergetelijke tijd te maken. Dankzij onze online betaalde enquêtes kan je sparen voor aantrekkelijke beloningen zoals waardebonnen van de belangrijkste Belgische webshops of gewoon voor cash geld. “Maar ik heb zo al weinig tijd!” horen we je luidop denken. Niet getreurd, jij bepaalt gewoon zelf waar en wanneer je onze betaalde vragenlijsten invult!

Ook jij kunt in online betaalde enquêtes de stem zijn van alle werkende ouders. Het enige wat je daarvoor moet doen, is hier gratis registreren en je begint vandaag al met online geld verdienen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.