« Terug naar Blog

27 september is Wereld Toerisme Dag! Betaalde online enquêtes over en voor toerisme

27 september is Wereld Toerisme Dag! Betaalde online enquêtes over en voor toerisme

Elk jaar wordt op 27 september de Wereld Toerisme Dag gevierd om het sociaal, economisch, politiek en cultureel belang van toerisme in de verf te zetten. Onze leden weten dat toerisme ook in betaalde online enquêtes steeds meer aan bod komt. Dit jaar staat deze VN-Dag in het teken van “toegankelijk toerisme voor iedereen”. En laat dat nu iets zijn waar jij in betaalde online enquêtes mee vorm aan kunt geven!

Waarom is toerisme vandaag zo belangrijk?

Toerisme is big business geworden vandaag. De omzet in de sector overtreft zelfs die van de olie-export, voedingsindustrie en automobielsector. Enkele verbluffende cijfers:
  • Toerisme is wereldwijd goed voor 10% van het bruto binnenlands product.
  • 1 op 11 mensen is tewerkgesteld in de toeristische sector.
  • Toerisme is verantwoordelijk voor 7% van de wereldwijde export en dat cijfer loopt op tot 30% als we alleen diensten in beschouwing nemen.
  • In de jaren ’50 waren er nog 25 miljoen internationale reizigers. Vandaag zijn dat er meer dan 1,2 miljard per jaar!
Precies daarom willen vliegtuigmaatschappijen, reisbureaus, hotelketens en plaatselijke overheden via betaalde online enquêtes te weten komen wat jij van een vakantie verlangt, of je tevreden was van de service en wat je graag anders zou zien. Uiteraard komt ook de “toegankelijkheid” van de dienstverlening aan bod. Of het nu is door een beperking, ouderdom of omdat je een gezin met jonge kinderen hebt, iedereen heeft op zeker ogenblik in zijn of haar leven baat bij een goede toegankelijkheid van toeristische diensten.

Verdien geld met online enquêtes over en voor toerisme!

Enquêtes invullen is een leuke bijverdienste waardoor je kunt sparen voor een leuke toeristische uitstap. Er zijn zelfs mensen die een heel jaar lang betaalde online enquêtes invullen om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten! Wist je trouwens dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat reizen je gelukkiger maakt dan materiële zaken? De prachtige herinneringen aan een mooie reis voorzien ons immers langer van dopamine, beter gekend als het gelukshormoon.

Verdien geld met online enquêtes en geef je mening in betaalde online enquêtes over toerisme en zoveel meer.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.