« Terug naar Blog

Kijk met betaalde enquêtes in 2017 uit naar deze films!

betaalde enquêtes - nieuwe films 2017

OpinionWorld – de specialiste in betaalde enquêtes – blikt vooruit op de nieuwe films die je in 2017 absoluut niet mag missen.

Superhelden voor alle leeftijden

Als het op betaalde vragenlijsten invullen aankomt, ben jij onze superheld. Maar met Spider-Man: Homecoming, Justice League, Wonder Woman en Guardians of the Galaxy Vol. 2 jagen onze favoriete helden ook in 2017 weer op de schurken van deze wereld. En met The LEGO Batman Movie, Despicable Me 3, Cars 3, Paddington 2 en Beauty And The Beast hebben ook de allerkleinsten genoeg om naar uit te kijken.

Actie & Science Fiction

Voor de adrenalinefreaks onder ons belooft het met Fast & Furious 8, Resident Evil: The Final Chapter, Valerian en Blade Runner 2049 een veelbelovend jaar te worden. En ja hoor, ook in 2017 mogen we ons met Star Wars: Episode III opnieuw opmaken voor bloedstollende sabelgevechten en ruimteveldslagen. Iets om heel erg naar uit te kijken, is Trainspotting 2. Wordt dit net als de eerste een film waar we binnen 10 jaar nog over praten? Wijzelf verwachten alvast erg veel van de Britse oorlogsfilm Dunkirk (Duinkerke).

Evenmin te missen in 2017

In 2017 zal ook Captain Jack Sparrow in Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales opnieuw op onze lachspieren werken. En nu we het toch over Johnny Depp hebben raden we tegen het einde van volgend jaar ook de verfilming van Agatha Christie’s Murder On The Orient Express aan. Voor de fans van Stephen King is er dan weer de geweldige horror-fantasy-western The Dark Tower. En als je tussen de betaalde vragenlijsten door een gaatje vindt, is er nog The Founder over een verkoper die van de eens kleine hamburgerketen McDonald’s een internationaal succesverhaal maakte. Dankzij betaalde enquêtes misschien?

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten voor je favoriete film!

Wist je dat je met betaalde enquêtes ook naar de bioscoop kunt? Door betaalde vragenlijsten in te vullen spaar je immers punten die je kunt omzetten in cadeaubonnen, maar via PayPal kan je ook gewoon cash geld verdienen. Het geld dat je met betaalde enquêtes hebt verdiend komt zo op je PayPal-account te staan. Bij de meeste Belgische bioscopen kan je dan online met PayPal betalen!

Begin met betaalde enquêtes alvast te sparen voor een bioscoopticket en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.