« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes invullen – Vreemde kersttradities

Vreemde kersttradities – Betaalde enquêtes invullen

Bij OpinionWorld houden we vast aan betaalde enquêtes invullen in de aanloop naar Kerstmis, maar elders hebben ze wel heel vreemde kersttradities.

In België beginnen de pakjes zich stilaan op te stapelen rond de kerstboom. Misschien ligt er bij jou wel een cadeaubon onder die je verdiend hebt met betaalde vragenlijsten? Op andere plaatsen in de wereld gaat het er heel anders aan toe. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde vragenlijsten – presenteert de bizarste kerstgebruiken.

Sla Oom Nadal eens op zijn achterwerk

In het Spaanse Catalonië worden de cadeautjes op kerstavond uitgepoept door “Caga Tió”. Dit is een poppetje gemaakt van een boomstam die in de weken voor Kerstmis gevoed wordt met fruit, noten en snoep. Na het kerstmaal slaan de kinderen dan met stokken op het achterwerk van Oom Nadal, zoals hij ook wel genoemd wordt, en dan is het hopen dat de gewenste geschenkjes tevoorschijn komen!

Gezellig uit eten … in het fastfoodrestaurant

Om in de sfeer van marketing en betaalde vragenlijsten te blijven, reizen we af naar Japan. De fastfoodketen Kentucky Fried Chicken werd er tijdens de feestdagen erg populair onder buitenlanders die geen hele kip of kalkoen konden vinden. Dankzij een succesvolle marketingcampagne in de jaren ’70 werd een uitstap naar KFC in heel het land een echte kersttraditie.

Demonen, spinnen en rolschaatsen

In Oostenrijk worden de kinderen dan weer achternagezeten door een duivelsachtige figuur genaamd Krampus. En in Venezuela rollen ze op kerstdag op rolschaatsen naar de kerk. In Oekraïne hangen er geen kerstballen in de bomen, maar spinnenwebben. De legende gaat dat een vrouw die zich geen kerstversiering kon veroorloven ’s ochtends wakker werd om te ontdekken dat een spin een prachtig web in haar kerstboom had geweven. Gekker kan het echt niet worden …

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten voor Kerstmis!

De kersttraditie die wij hoog in het vaandel dragen, is betaalde enquêtes invullen. Met betaalde vragenlijsten spaar je immers voor punten die je kunt omzetten in aantrekkelijke beloningen. Dat kan een cadeaubon zijn, maar ook een Spotify-lidmaatschap, iTunes tegoed of gewoon cash geld. Wie van betaalde enquêtes invullen een goede gewoonte maakt, zorgt op kerstavond gegarandeerd voor lachende gezichten!

Begin vandaag nog met betaalde enquêtes invullen en verdien geld online met betaalde vragenlijsten! Prettig kerstfeest!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.