« Terug naar Blog

Het Filmfestival van Gent - Betaalde enquêtes invullen voor bioscooptickets!

Filmfestival van Gent - betaalde enquêtes invullen

Wie van films houdt – wie doet dat eigenlijk niet – moet deze dagen in Gent zijn. Daar vindt van 11 tot 21 oktober 2016 het Film Fest Gent plaats. OpinionWorld zit in deze cinefiele blog alvast klaar met een grote beker popcorn om van de nieuwste en meest beloftevolle films te genieten.

Wat moet je weten over Film Fest Gent?

Het Film Fest Gent, ook wel het Filmfestival van Gent, is de opvolger van het Internationaal Film Festival van Vlaanderen. De eerste uitgave vond plaats in 1974 en het is ondertussen uitgegroeid tot het grootste filmfestival van België dat ver buiten de landsgrenzen aanzien en belangstelling geniet. Wie even genoeg heeft van betaalde enquêtes invullen, kan er terecht voor zoveel meer dan alleen maar films kijken. Het programma bestaat uit talkshows, feesten, concerten, tentoonstellingen en uiteraard ook de award ceremonies.

Welke awards worden er uitgereikt?

In de officiële competitie reikt de internationale jury twee awards uit: de Georges Delereu Award voor de beste soundtrack en de Grote Prijs voor Beste Film. Daarnaast zijn er echter nog tal van andere nevencompetities, zoals de Explore Zone voor de beste film voor en door jongeren, de Prijs voor de Beste Belgische Studentenkortfilm en de Europese kortfilmcompetitie. En als kers op de taart kan je ook betaalde enquêtes invullen op Film Fest Gent. Met de Port of Ghent Publieksprijs kies jij de beste film en maak je kans op een rondvaart in de haven van Gent!

Betaalde enquêtes invullen voor bioscooptickets!

Mensen die regelmatig betaalde enquêtes invullen weten dat er zelfs vragen over films en cinema’s aan bod komen. Zo heb je inspraak in de titel van een nieuwe Belgische film, bepaal je welke snacks er verkocht worden, welke reclame er voor de film getoond wordt en verbeter je de bioscoopervaring van ons allemaal. Nog beter wordt het als je weet dat betaalde enquêtes invullen ook kan om een avondje naar de bioscoop te gaan. Door je gespaarde punten via PayPal om te zetten in cash geld kan je via de website van je favoriete bioscoop je cinematickets gewoon online betalen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.