« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes invullen niet beschikbaar? Geen paniek!

betaalde enquetes invullen - no projects available

Je hebt een e-mail ontvangen om deel te nemen aan een enquête, maar toch is betaalde enquêtes invullen even niet mogelijk.

In dat geval hoef je niet te panikeren. Soms kan het inderdaad voorvallen dat je werd uitgenodigd voor betaalde vragenlijsten, maar dat je de melding “No Projects Available” of “Geen Projecten Beschikbaar” krijgt.

Waarom kan ik geen betaalde enquêtes invullen?

Hoewel je aanvankelijk in aanmerking kwam voor een bepaalde enquête, komt het in uitzonderlijke gevallen toch voor dat we je moeten teleurstellen. Dit heeft echter altijd een logische verklaring:
  • Misschien is het wel omdat je even onder de buitenlandse zon ligt te genieten van een welverdiende vakantie, terwijl die specifieke enquête niet vanuit het buitenland beschikbaar is.
  • Of misschien is het wel omdat je betaalde vragenlijsten probeert in te vullen op een “niet compatibel” toestel. Denk maar aan betaalde enquêtes invullen op een mobiele telefoon die eigenlijk voor de desktop bedoeld zijn.
  • En soms moet je er gewoon snel bij zijn. Op sommige betaalde vragenlijsten komt binnen een korte tijdspanne zoveel reactie dat ze vroegtijdig afgesloten worden. Uitverkocht wegens overweldigend succes dus!

Als betaalde enquêtes invullen om voormelde redenen even niet kan, dient er zich wellicht snel een nieuwe kans aan! We herinneren ook graag aan het belang van een up-to-date profiel om je kansen op betaalde vragenlijsten te vergroten.

Op zoek naar een bijverdienste? Betaalde enquêtes invullen!

Betaalde enquêtes invullen geeft je niet alleen de mogelijkheid om als consument het verschil te maken, maar je wordt ook nog eens betaald voor je mening! Betaalde enquêtes invullen levert immers punten op die je kan inruilen voor aantrekkelijke beloningen. Het aantal punten dat je verdient hangt doorgaans af van de lengte van de betaalde vragenlijsten. Hoe langer de betaalde vragenlijsten, hoe groter het aantal punten.

Dus waar wacht je nog op? Word nu lid van onze steeds groter wordende gemeenschap van panelleden en begin vandaag nog met betaalde enquêtes invullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.