« Terug naar Blog

Cash met betaalde enquêtes: tips voor PayPal!

Betaalde enquêtes - Tips om cash geld te verdienen

Online geld verdienen met betaalde enquêtes is een leuke bijverdienste om bijvoorbeeld gewoon via PayPal cash geld te verdienen.

Jij bepaalt helemaal zelf welke beloningen je voor betaalde enquêtes wenst te ontvangen. Naast cadeaubonnen, een Spotify-lidmaatschap en iTunes credits, is cash via PayPal eveneens een populaire uitbetalingsmethode onder onze leden. Hieronder lees je hoe dat precies in zijn werk gaat!

Hoe cash geld verdienen met betaalde enquêtes?

Om de punten die je met onze betaalde enquêtes verdiend hebt om te zetten in cash geld heb je een geverifieerde PayPal account nodig. Voor zover je nog geen PayPal account hebt, surf je naar PayPal.be om in enkele muisklikken een rekening te openen. Vervolgens laat je je account verifiëren door een bankrekening toe te voegen. Dat gaat zo:
  • Log in op je persoonlijke PayPal account en ga naar het menu “Portefeuille”.
  • Via “Bankrekening toevoegen” kies je een type bankrekening: Dit kan een creditcard of gewone bankkaart zijn, maar je kunt ook een spaarrekening laten koppelen.
  • PayPal zal vervolgens 2 kleine bedragen op je bankrekening storten die je na ontvangst in hetzelfde menu moet invoeren.
  • Proficiat! Je account is geverifieerd en je kunt nu met betaalde enquêtes cash geld beginnen verdienen!

Hoe geld overschrijven van PayPal naar mijn bankrekening?

Het geld dat je verdiend hebt met betaalde enquêtes staat nu wel op je PayPal account maar nog niet op je persoonlijke bankrekening. Geld overschrijven van PayPal naar je eigen rekening is zo mogelijk nog eenvoudiger. Op je PayPal-pagina zie je jouw saldo aan de linkerkant van het scherm verschijnen. Daaronder klik je op “Geld opnemen” en vervolgens op “Geld overschrijven naar uw bankrekening”. Het geld staat binnen 3 tot 4 werkdagen op je bankrekening! Tip: Via PayPal kan je ook geld overschrijven naar vrienden en familie.

Wil jij ook cash geld verdienen met betaalde enquêtes? Meld je hier gratis aan bij OpinionWorld en geef vandaag nog je mening!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.