« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes en Wereld Bodem Dag

Betaalde online enquêtes en Wereld Bodem Dag

We zijn onze Aarde naar de verdoemenis aan het helpen, maar misschien kan jij met betaalde online enquêtes het tij keren.

5 december werd door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Bodem Dag. Deze VN-dag viert de belangrijke rol van onze bodems en gronden als cruciaal onderdeel van ons ecologisch systeem en menselijk welzijn. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde online enquêtes – spit het thema tot op de bodem uit!

Bodems en peulvruchten, een symbiose voor leven

Dat heb je goed gelezen. Dit jaar staat de Wereld Bodem Dag helemaal in het teken van peulvruchten! Linzen, erwten, bonen en kikkererwten zijn een noodzakelijk bestanddeel van een gezonde voedingskorf. Peulvruchten zijn een vitale bron van proteïnen en aminozuren voor mensen over de hele wereld. Ze bestrijden obesitas, diabetes, hart- en vaatziektes en kanker. Maar ook voor onze grond zijn ze belangrijk. Peulvruchten hebben stikstofherstellende eigenschappen die bijdragen tot de vruchtbaarheid van de bodem en hebben een positieve impact op het milieu. In plaats van een wortel laat je vanavond dus misschien beter enkele prinsessenboontjes in je schoen achter voor het paard van Sinterklaas!

Tijd voor actie met betaalde online enquêtes!

In onze moderne wereld, waarin de populatie razendsnel toeneemt, onze steden alsmaar uitbreiden, het klimaat verandert en steeds meer voedsel nodig is, hebben we dringend nood aan gezonde bodems. Wist je trouwens dat wereldwijd 33% van de grond aangetast is door bodemverval? Naast boontjes en erwtensoep eten, is er echter nog iets wat je kunt doen om voor verandering te zorgen en dat is betaalde online enquêtes invullen. In onze betaalde vragenlijsten krijg je namelijk de kans om uitdrukkelijk te kiezen voor een duurzame voedingsindustrie!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten en draag bij aan innovatie en een duurzaam bodembeleid. Nog geen lid? Registreer je dan hier gratis en begin vandaag nog betaalde vragenlijsten in te vullen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.