« Terug naar Blog

De Nobelprijs voor Innovatie met betaalde vragenlijsten!

betaalde vragenlijsten - Nobelprijs 2016

Op 10 december worden de Nobelprijzen uitgereikt, maar met onze betaalde vragenlijsten krijg jij alvast de Nobelprijs voor innovatie.

Deze week zijn we aanbeland in de Nobelweek en mogen de winnaars van de Nobelprijzen de 18 karaats gouden medaille om de nek laten leggen en een cheque van bijna 1 miljoen euro in ontvangst nemen. OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – licht alvast een tipje van de sluier op.

Wie zijn de winnaars dit jaar?

De selectie van de kandidaten voor de verschillende awards wordt tot in oktober strikt geheim gehouden. Dit zijn de Nobelprijswinnaars van 2016:
  • Vrede: De Colombiaanse President Juan Manuel Santos voor het historische vredesakkoord met het FARC.
  • Literatuur: Bob Dylan voor zijn werk als zanger en songwriter.
  • Scheikunde: Jean-Pierre Sauvage, Fraser Stoddart en Ben Feringa voor hun ontwerp en de synthese van moleculaire machines.
  • Natuurkunde: David Thouless, Duncan Haldane en Michael Kosterlitz voor hun onderzoek naar topologische overgangen van materie.
  • Fysiologie of geneeskunde: Yoshinori Ohsumi voor zijn theorie over de “recycling” van cellen.
  • Economie: Oliver Hart en Bengt Holmström voor hun “contracttheorieën” en hun inzichten over miljoenenbonussen.
Wist je trouwens dat het geld rechtstreeks afkomstig is van de erfenis van Albert Nobel? Dat vermogen bedraagt vandaag meer dan 185 miljoen euro en wordt verder belegd in “veilige investeringen.” De geldprijs komt echter niet op de bankrekening van de winnaars terecht maar is bedoeld voor liefdadigheid of verder onderzoek.

Doe mee aan online surveys voor innovatie en verandering!

Je bent misschien geen wereldleider of raketgeleerde, maar toch kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Dankzij betaalde vragenlijsten oefen je immers rechtstreeks invloed uit op de beslissingen van beleidsmakers uit de meest uiteenlopende sectoren. Toegegeven, de Nobelprijs zal je er niet mee winnen, maar betaalde vragenlijsten leveren wel aantrekkelijke beloningen op zoals cadeaubonnen van de belangrijkste Belgische webshops of gewoon cash geld!

Bijverdienen met jouw mening kan gewoon van thuis uit. Doe mee aan online surveys en meld je hier aan voor onze betaalde vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.