« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten en de evolutie van de smartphone

Evolutie smartphones - betaalde vragenlijsten

Dankzij betaalde vragenlijsten bepaal jij mee hoe de volgende smartphone eruit ziet en wat je ermee kunt doen.

Volgend jaar viert Apple de tiende verjaardag van de iPhone. Bij de eeuwwisseling was het gewoon al geweldig om een telefoon in je zakken te hebben. Dan kwam er een telefoon waar je foto’s mee kon nemen, dan konden we er online mee … elke nieuwe generatie smartphones veranderde de manier waarop we leven telkens een beetje meer. Tijd dus om even stil te staan bij de geschiedenis van de smartphone en de invloed van betaalde vragenlijsten op deze evolutie.

De geschiedenis van de smartphone

De “intelligente” mobiele telefoon werd door de jaren heen dankzij marktonderzoek en betaalde vragenlijsten steeds beter afgestemd op de noden van de gebruiker. De evolutie van de smartphone in vogelvlucht:
  • 1994: De IBM Simon was de eerste mobiele telefoon met software applicaties.
  • 2003: De Blackberry “Quark” – de eerste mobiele telefoon met spraakherkenning.
  • 2007: Apple lanceert de eerste iPhone – de eerste commerciële smartphone met een touchscreen.
  • 2008: De HTC Dream of Google G1 was de eerste smartphone op een Android-operatiesysteem.
  • 2010: Met de Galaxy S Android smartphone bracht Samsung het eerste toestel uit dat echt de concurrentie met de iPhone zou aangaan.
  • 2013: Met de iPhone 5 en toegang tot de App Store en iTunes explodeerde het aantal applicaties helemaal.
  • 2017? Een plooibare Samsung? De iPhone X of 8? Misschien bepaal jij het wel in betaalde vragenlijsten!

Vul mobiele betaalde vragenlijsten in op je smartphone!

Vandaag zijn we voortdurend met elkaar verbonden via allerhande sociale applicaties als Facebook, WhatsApp, Twitter en ga zo maar door. We kunnen gerust stellen dat de smartphone ons sociaal leven heeft overgenomen. Dat opent ook oneindig veel mogelijkheden op het gebied van marktonderzoek. Waar je vroeger nog opgebeld werd door een telemarketeer, vul je vandaag gewoon mobiele betaalde vragenlijsten in op je smartphone! Op die manier geef je meteen feedback over de producten en diensten waar je op dat ogenblik gebruik van maakt!

Wil jij een aansluiting voor je oortjes op je smartphone? Moet het scherm groter, kleiner of misschien plooibaar zijn? Geef je mening in betaalde vragenlijsten en geef mee vorm aan de volgende generatie smartphones!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.