« Terug naar Blog

Zet je leraar in de bloemetjes met betaalde vragenlijsten op Wereld Leraren Dag!

Wereld Leraren Dag

Vreemd genoeg krijgt een van de meest cruciale beroepsgroepen in onze samenleving niet altijd het respect dat ze verdienen. Als we je in betaalde vragenlijsten zouden vragen of er een leraar of lerares is die je tot op vandaag is bijgebleven, zijn we zeker dat je wel een paar namen te binnen schieten.

5 oktober werd door de UNESCO uitgeroepen tot de Wereld Leraren Dag en dat vonden wij een uitstekende gelegenheid om onze waardering uit te spreken voor die geweldige personen die zich elke dag in het zweet werken om onze kinderen te vormen tot zelfbewuste en kritische burgers. Maar eigenlijk zou elke schooldag een beetje de dag van de leraar moeten zijn!

Het belang van leraren in onze samenleving

Het belang van leraren in de samenleving kan nauwelijks onderschat worden. Hun invloed reikt veel verder dan het rinkelen van de laatste schoolbel en ver buiten de muren van het klaslokaal. Net zoals jij de wereld met betaalde vragenlijsten een beetje vorm geeft, zullen zij die nu in een klaslokaal zitten onze toekomst bepalen. Dokters genezen, ingenieurs ontwerpen, maar leraren hebben een veel uitgebreider takenpakket. Van leren communiceren, kritisch denken tot sociale vaardigheden, zijn het de leraren die onze kinderen optimaal voorbereiden op de maatschappij. Leraren zijn niet alleen leraar, maar ook een vriend, rolmodel, vertrouwenspersoon en soms zelfs “derde ouder”.

Betaalde vragenlijsten en onderwijs

Het belang van betaalde vragenlijsten neemt in alle geledingen van de maatschappij toe. Betaalde vragenlijsten gaan immers niet uitsluitend over de producten en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt, maar ook over maatschappelijk relevante thema’s zoals onderwijs. Wist je trouwens dat Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits aan de hand van enquêtes ouders en studenten gewoon zelf wil laten bepalen wat ze op school moeten leren?

Ook jij kunt geld online verdienen met surveys. Geef je mening over onderwijs en alles wat je aanbelangt door hier gratis te registreren voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.