« Terug naar Blog

Bijverdienen met jouw mening tijdens de herfstvakantie!

Betaalde enquêtes - Tips om cash geld te verdienen


Als je geld wil bijverdienen met jouw mening dan biedt de maand november mogelijkheden te over om betaalde vragenlijsten in te vullen.

November is zonder twijfel onze favoriete maand. Het lijkt wel of de natuur al haar pracht een heel jaar heeft opgespaard voor de grote finale tijdens de herfst. Met de herfstvakantie, Allerheiligen en Wapenstilstand hebben we in november ook extra veel tijd om betaalde vragenlijsten in te vullen!

Allerheiligen en Allerzielen – een moment van bezinning

Van zodra de Halloweenkostuums opgeborgen zijn en de snoepjes geteld, herdenken we onze dierbaren die vandaag niet meer bij ons zijn. Op 1 november komen de katholieke heiligen aan bod, daags nadien gevolgd door de “gewone” zielen. Bij ons houden we het op Allerzielen vaak sober met een krans of een bloemstukje dat bij het graf wordt neergelegd. In Zuid-Amerika is de Dag van de Doden echter een feestelijke aangelegenheid met parades door de straten en gezang op de kerkhoven. Dat maar om te zeggen dat deze dagen niet noodzakelijk somber hoeven te zijn. Het is een periode van bezinning en om na te denken over wat er anders kan.

Bijverdienen met jouw mening voor de feestdagen!

Tijdens de herfst bereiden niet alleen de bomen zich voor op de winter. De dagen beginnen langzaam maar zeker te korten en dat betekent dat Kerstmis en Nieuwjaar niet veraf zijn! Ook wij mogen ons stilaan beginnen voorbereiden op de feestdagen. Bijverdienen met jouw mening door betaalde vragenlijsten in te vullen, is alvast de ideale manier om een beetje te sparen voor cadeaubonnen of gewoon voor cash geld.

Wil ook jij bijverdienen met jouw mening? Meld je dan gratis aan voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.