« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor een citytrip op Wereld Steden Dag!

Enquêtes invullen voor een citytrip op Wereld Steden Dag!

Op Wereld Steden Dag kan je niet alleen enquêtes invullen voor een spannende citytrip, maar geef je mee vorm aan de steden van de toekomst.

31 oktober werd door de Verenigde Naties aangeduid als Wereld Steden Dag. Stedelijke basisdiensten zijn het fundament voor een globale sociale en economische ontwikkeling. Steden zijn de thuis van de mensheid. Het is waar we samenleven, werken en wonen. Opdat ook jij je echt “thuis” zou voelen in de stad, kan je bij OpinionWorld ook enquêtes invullen over steden!

Inclusieve steden, gedeelde ontwikkeling

Het thema van dit jaar “Inclusieve steden, gedeelde ontwikkeling” benadrukt de belangrijke rol van steden als bron van globale ontwikkeling en sociale integratie. Steden moeten zo gepland worden dat iedereen toegang heeft tot nieuwe mogelijkheden en diensten. Vandaag de dag is dat helaas nog niet altijd het geval.

Enkele cijfers en feiten over steden die ons moeten doen nadenken over de manier waarop we onze steden in de toekomst organiseren:
  • Meer dan de helft van de mensheid woont vandaag in de stad en dat aantal zal tegen 2050 nog toenemen tot twee derde van de wereldbevolking.
  • Steden nemen 3 procent van het aardoppervlak in, maar zijn goed voor 60 tot 80 procent van de energieconsumptie en voor 75 procent van de koolstofuitstoot.
  • 828 miljoen mensen leven vandaag in sloppenwijken en dat aantal neemt angstwekkend snel toe.
Steden moeten dus vooral duurzamer, veiliger en gezonder worden. En dat is iets waar we allemaal aan moeten bijdragen!

Enquêtes invullen om onze steden te veranderen

Om onze wereld te veranderen, moeten we onze steden veranderen. Met onze betaalde vragenlijsten oefen je niet alleen invloed uit op de producten en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt, maar heb je ook een directe impact op je leefomgeving. Het beste van al is nog dat je dankzij betaalde vragenlijsten punten kunt sparen voor aantrekkelijke beloningen of gewoon voor cash geld. Zo kun je bijvoorbeeld ook enquêtes invullen om een nieuwe stad te verkennen!

Wil jij ook enquêtes invullen voor een citytrip? Dat kan door je gratis te registreren voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.