« Terug naar Blog

Ken jij QuickThoughts al? De mobiele betaalde online enquêtes van OpinionWorld!

QuickThoughts panel - betaalde online enquêtes

Marktonderzoekers en merken willen nog tijdens de beleving zelf weten wat je vindt van hun producten en diensten. Daarom ontwikkelde Survey Sampling International een revolutionaire applicatie voor mobiele betaalde online enquêtes genaamd QuickThoughts.

Waarom QuickThoughts?

Mensen spenderen alsmaar meer tijd aan hun smartphones. We weten dat je een bezige bij bent en daarom is het niet altijd eenvoudig om je met de “traditionele” betaalde online enquêtes te bereiken. QuickThoughts is een applicatie voor mobiele betaalde vragenlijsten waarin je gewoon onderweg en van waar dan ook je mening kunt geven over de producten en diensten waar je gebruik van maakt.

Wat zijn de voordelen van QuickThoughts?

Aan de hand van mobiele enquêtes willen commerciële organisaties “snel” peilen hoe je hun producten gebruikt, je mening nog beter begrijpen en een idee krijgen over je aankoopgedrag. Maar ook voor jou zijn er niets dan voordelen verbonden aan deze manier van marktonderzoek:
  • Een brede waaier van betaalde online enquêtes.
  • Geografische locatiebepaling.
  • Online en offline geld verdienen.
  • Gebruiksvriendelijk met foto’s en video’s.
  • Je vult ze gewoon in waar en wanneer je dat zelf wenst.
Mobiele betaalde vragenlijsten vormen zo een perfecte aanvulling op onze klassieke online enquêtes. Een desktop leent zich immers beter voor het invullen van complexere betaalde vragenlijsten. Lees hier alles over het verschil tussen mobiele en gewone online enquêtes!

Vul onderweg betaalde online enquêtes in met QuickThoughts!

Het enige wat je nodig hebt om mee te doen aan de betaalde vragenlijsten via QuickThoughts is een smartphone. iPhone-gebruikers kunnen de applicatie gratis downloaden in de App Store en voor Android is deze beschikbaar in Google Play. Van zodra je de applicatie geïnstalleerd hebt, hoef je je alleen nog aan te melden om lid te worden van het QuickThoughts panel en kan je meteen enquêtes beginnen invullen.

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.