« Terug naar Blog

Online betaalde enquêtes – Hoe gevaarlijk is Wi-FI?

online betaalde enquêtes - Wi-Fi

Als je online betaalde enquêtes invult, gebruik je wellicht Wi-Fi en heb je je misschien al eens afgevraagd hoe gevaarlijk dat is.

Als je de zoekresultaten in Google op de vraag “Hoe gevaarlijk is Wi-Fi?” moet geloven, zou je je mobiele telefoon meteen uit het venster moeten gooien en jezelf inwikkelen met aluminiumfolie. Maar is Wi-Fi werkelijk zo schadelijk? OpinionWorld – de specialist in online betaalde enquêtes – onderzocht op welke golflengte de wetenschap hierover zit.

Wat is Wi-Fi eigenlijk?

Wi-Fi is overal. Deze radio-magnetische golven liggen overal rondom ons te wachten tot er iemand een verbinding maakt met het internet om te surfen, video’s te bekijken of misschien zelfs om online betaalde enquêtes in te vullen. Dankzij de “Wireless Fidelity” technologie hebben we met onze smartphones, tablets en laptops draadloos toegang tot het wereldwijde web.

Is Wi-Fi gevaarlijk?

Wi-Fi werkt op basis van radiogolven met een zeer lage frequentie van 2.4 GHz. Ter vergelijking: een klassieke gloeilamp heeft een radiatie van 749.481 GHz. Helemaal aan het andere uiteinde van het spectrum vinden we zogenaamd ioniserende magnetische golven zoals ultravioletstraling, gammastralen en X-stralen. In tegenstelling tot Wi-Fi kan dit soort straling wel een verandering in onze cellen en DNA teweegbrengen en is de langdurige blootstelling eraan schadelijk voor de gezondheid.

Wat zegt de Wereld Gezondheidsorganisatie?

Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) is er voorlopig geen afdoende wetenschappelijk bewijs om te besluiten dat lage radio-magnetische golven zoals Wi-Fi een bewezen nadelige invloed op de gezondheid zouden hebben. Toch is er een belangrijke “maar”. De WHO deelde draadloze straling immers in als “Klasse 2B – mogelijk kankerverwekkend”. Dit wil zeggen dat er een risico zou kunnen bestaan, maar dat er meer onderzoek moet gebeuren naar de langetermijneffecten.

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten … over Wi-Fi misschien.

Ben jij eigenlijk tevreden over je internetprovider? Heb je overal in huis voldoende Wi-Fi-signaal of vind je misschien dat de service beter kan? Ook dit soort vragen komt aan bod in onze online betaalde enquêtes! En door je mening te geven in betaalde vragenlijsten over de dingen waar je dagelijks gebruikt van maakt, kan je online geld verdienen. Waar wacht je nog op? Verdien geld online met betaalde vragenlijsten door je hier te registreren!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.