« Terug naar Blog

Online geld verdienen tijdens de feestdagen en meer tips!

Online geld verdienen tijdens de feestdagen en meer tips!

Voor mensen die last hebben van de winterblues is online geld verdienen met betaalde vragenlijsten de manier bij uitstek om de moraal op te krikken.

De winterblues of het najaarsdipje bestaat echt. Hoewel de feestdagen veel goed maken, zijn er heel wat mensen die aan een “winterdepressie” lijden. Speciaal voor hen geeft OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – enkele tips om de koude winter te overleven!

Verdrijf de winterblues!

Het koude weer heeft onmiskenbaar een invloed op ons humeur. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige manieren om jezelf tijdens de donkere winterdagen een beetje op te beuren:
  • Neem extra vitamina D in: Tijdens de zomermaanden krijgen we onze dagelijkse dosis vitamine D van de zon. In de winter compenseren we dit tekort best door vitamine D rijke voedingsmiddelen zoals vette vis, champignons en kaas te eten.
  • Bezoek een van onze vele Belgische kerstmarkten: Niets beter om de winterblues te verdrijven dan een Glühwein of jenevertje!
  • Verwarm je lichaam en niet je hele huis: Jezelf verwarmen is veel efficiënter, dus gezellig onder een fleecedekentje online geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen is de boodschap.
En denk eraan: de lente komt er gauw aan!

Geef een cadeautje met betaalde vragenlijsten!

Kerstmis gaat helemaal om geven. De verlanglijstjes worden druk uitgewisseld en dan komt online geld verdienen met betaalde vragenlijsten goed van pas. Daarom bevelen we warm aan om eens een kijkje te nemen in onze OpinionWorld Webshop. Daar kan je de punten die je verdiend hebt met betaalde vragenlijsten inruilen voor cadeaubonnen van de beste Belgische webwinkels. En geheel in de geest van Kerstmis steun je voor alle volledig ingevulde betaalde vragenlijsten ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze!

Meld je vandaag nog aan voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld en begint met online geld verdienen voor de feestdagen!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.