« Terug naar Blog

6 dingen die ik leerde van betaalde enquêtes!

Lage-emissiezones - enquêtes invullen


Sommigen denken dat betaalde enquêtes alleen om online geld verdienen draait, maar je zou er versteld van staan wat onze respondenten ervan opsteken.

We vroegen enkele personen die lid zijn van verschillende online panels wat zij geleerd hebben van het invullen van betaalde enquêtes.

”Betaalde vragenlijsten zien er veel beter uit dan vroeger.”

Tegenwoordig wordt er meer en meer aandacht besteed aan het design van betaalde enquêtes. Dit niet alleen omdat het oog ook wat wil, maar dit komt ook de gebruiksvriendelijkheid en de overzichtelijkheid van de betaalde vragenlijsten ten goede.

”Je bent altijd van alles als eerste op de hoogte.”

Door deel te nemen aan betaalde vragenlijsten geniet je het voorrecht om als eerste van de lancering van een nieuw product of dienst op de hoogte te zijn. Soms mag je ook nieuwe spulletjes testen en er je mening over geven.

”Online geld verdienen met betaalde enquêtes neemt niet veel tijd in beslag.”

Hoewel er ook wel eens langere betaalde vragenlijsten worden uitgestuurd, vergt de gemiddelde enquêtes slechts 15 tot 20 minuten van je tijd.

”Het geeft me voldoening om mee te werken aan innovatie.”

Dankzij betaalde enquêtes weeg je mee op de beslissingen van managers en andere beleidsmakers. Je mening wordt niet alleen betaald door de beloningen die je krijgt voor betaalde vragenlijsten, maar ook door de verbetering en innovatie van de producten waarvan je dagelijks gebruik maakt.

”Ik wist niet dat online geld verdienen zo eenvoudig was.”

Online geld verdienen met betaalde enquêtes doe je waar en wanneer je dat zelf wil. De registratie is gratis en in enkele muisklikken voltooid.

”Je hebt de keuze uit tal van aantrekkelijke beloningen.”

Het leuke aan betaalde enquêtes invullen is dat je kan kiezen uit een brede waaier van beloningen: cadeaubonnen, iTunes tegoed een Spotify-lidmaatschap of gewoon cash geld.
Ben jij ook geïnteresseerd in online geld verdienen met betaalde enquêtes? Verdien geld online met betaalde vragenlijsten door je hier te registreren voor het online survey panel van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.