« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes België: Shoppen op je smartphone

mobiel vs online shoppen - betaalde enquêtes België

Uit onze enquêtes België blijkt dat consumenten de dag van vandaag meer online shoppen op hun smartphones dan op de klassieke desktop.
Uit een wereldwijd onderzoek blijkt dat 45,1% van de online aankopen via een mobiel toestel plaatsvindt. Verwacht wordt dat dit cijfer tegen het einde van 2017 nog zal oplopen tot 60 procent. Voor vele consumenten is de smartphone immers de enige “computer” die ze hebben. Maar wat betekent dat nu voor de betaalde enquêtes België van OpinionWorld?

Betaalde vragenlijsten moeten kort en mobielvriendelijk zijn

Met het toenemend aantal consumenten dat uitsluitend gebruik maakt van een smartphone moeten betaalde vragenlijsten voor kleine schermen geoptimaliseerd worden. Dankzij de GPS-locatiebepaling kan het aankoopgedrag van consumenten ook geografisch in kaart gebracht worden. Wist je trouwens dat betaalde enquêtes België via QuickThoughts over een mobiele variant beschikt?

Tijd is geld

Of we dat nu willen of niet: time is money. Daar is de trend van het zogenaamd mobiel shoppen nog het beste voorbeeld van. Betaalde online enquêtes invullen op je smartphone biedt het voordeel dat je met slechts een beperkte investering aan tijd op een efficiënte en snelle manier kunt bijverdienen.

Digitale beloningen en cadeaubonnen zijn belangrijker dan ooit

Met haar betaalde enquêtes België is OpinionWorld al jaren een voortrekker op het gebied van digitale beloningen voor een deelname aan betaalde online enquêtes. Als deelnemer aan betaalde online enquêtes heb je de keuze uit een brede waaier aan beloningen, gaande van cadeaubonnen, een Spotify-lidmaatschap en iTunestegoed. Uniek is dat je met de betaalde enquêtes België via PayPal ook gewoon cash geld kunt verdienen.
Wil ook jij online geld verdienen met betaalde vragenlijsten. Meld je dan hier gratis aan voor de betaalde online enquêtes van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.