« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes en online privacy van de consument

Online Privacy - betaalde enquêtes België


Bij de betaalde enquêtes België van OpinionWorld is je privacy verzekerd, maar we vroegen ons af of dat ook geldt voor je andere online activiteiten.

Van zodra je het wereldwijde web betreedt, vertrouw je vaak vitale persoonlijke informatie, zoals je naam, adres en bankgegevens toe aan de website die je bezoekt, bijvoorbeeld voor onze betaalde enquêtes België. Wat gebeurt er met die data? Kunnen mijn gegevens in verkeerde handen vallen? Welke rechten heb je?

Strikte Europese regelgeving inzake gegevensbescherming

Binnen de Europese Unie gelden er strikte regels om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens veilig zijn. Persoonlijke informatie mag alleen ingezameld worden onder strikte voorwaarden en voor legitieme doeleinden. Mededeling ervan aan derden is verboden, tenzij je daar uitdrukkelijk je toestemming voor geeft. Bedrijven moeten er bovendien alles aan doen om fraude en misbruik te voorkomen.

Vraag in betaalde enquêtes België: “Lees jij het online Privacybeleid?”

Uit betaalde vragenlijsten blijkt dat 73% van de ondervraagden zich regelmatig zorgen maakt over zijn of haar online privacy. Verontrustend is dat slechts 14% van de ondervraagden in diezelfde betaalde vragenlijsten aangeeft altijd het Privacybeleid van een website na te lezen alvorens producten of diensten te bestellen. Nochtans doen bedrijven er goed aan om jouw privacy nauwgezet te respecteren. Betaalde vragenlijsten geven immers aan dat privacy een belangrijke factor is om al of niet een online aankoop te doen. Hier vind je alvast de online privacyverklaring van onze betaalde enquêtes België.

Je privacy ligt ons in betaalde vragenlijsten nauw aan het hart!

Je persoonlijke gegevens die je in het kader van betaalde enquêtes België aan ons toevertrouwt, blijven strikt geheim. De bedrijven en commerciële organisaties die de betaalde vragenlijsten bestellen, krijgen alleen een uniek identificatienummer te zien. OpinionWorld gebruikt je persoonlijke informatie uitsluitend om je uit te nodigen voor betaalde vragenlijsten, en natuurlijk ook om je te melden dat je de gelukkige winnaar bent van onze driemaandelijkse prijsloting!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.