« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes en de Haven van Antwerpen

veranderingen 2017 - online betaalde enquêtes

Heel wat van de producten die het onderwerp uitmaken van onze betaalde enquêtes komen langs de Haven van Antwerpen ons land binnen.

Je hoeft niet noodzakelijk van Antwerpen te zijn om trots te zijn op de tweede grootste haven van Europa. Mensen die betaalde enquêtes invullen houden van weetjes en daarom gooien we de trossen los voor de interessantste feiten over de Haven van Antwerpen!

De poort van en naar de wereld

Antwerpen speelt al eeuwen lang een cruciale rol in de internationale handel. De Antwerpse haven was in de Gouden 16e eeuw zelfs het centrum van de wereldeconomie en ook vandaag kan de Port of Antwerp indrukwekkende cijfers voorleggen. Geen enkele andere haven ter wereld is met 80 km dieper in het binnenland gelegen dan die van Antwerpen. Deze centrale locatie biedt de goedkoopste, snelste en meest ecologische verbindingen naar het Europese hinterland.

De Antwerpse Haven in cijfers

Wist je dat de Haven van Antwerpen de elfde grootste haven ter wereld is? Dankzij de verdere uitdieping van de Westerschelde kan de haven nu schepen met een diepgang tot 16 meter verwelkomen. En vorig jaar werden er in de haven niet minder dan 208 miljoen ton goederen verwerkt! Een ander record om trots op te zijn is dat Antwerpen in de wereld bekend staat om zijn hoge productiviteit. Per kraan worden er per uur wel tot 40 containers behandeld!

Met betaalde enquêtes sta jij aan het roer op weg naar innovatie!

Merken en bedrijven willen aan de hand van betaalde enquêtes weten wat jij over hun producten en dienst denkt. Jouw mening in betaalde vragenlijsten is het kompas voor vernieuwing en innovatie. Betaalde enquêtes is zoveel meer dan online geld verdienen alleen, want door betaalde enquêtes in te vullen bepaal jij welke koers beleidsmakers en managers zullen inslaan!

Dankzij betaalde vragenlijsten sta jij aan het roer en ben jij de kapitein! Wil ook jij online geld verdienen met betaalde vragenlijsten? Meld je vandaag nog aan voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.