« Terug naar Blog

Kies een sterk wachtwoord voor betaalde enquêtes!

Evaluatie suikertaks - betaalde enquêtes België


Jouw privacy bij het invullen van betaalde enquêtes ligt ons nauw aan het hart en daarom geven we enkele tips voor een sterk wachtwoord.

Sterke wachtwoorden voor betaalde vragenlijsten

Wachtwoorden. Iedereen krijgt er wel mee te maken. We hebben ze nodig voor online thuisbankieren, sociale media accounts, e-mail en om je aan te melden voor een bijverdienste met betaalde enquêtes. Online onderzoeken hebben uitgewezen dat nogal wat Belgen “roekeloos en lui” zijn als het op de keuze van een wachtwoord aankomt. Op 10 miljoen onderzochte paswoorden koos 17 procent voor de voor de hand liggende combinatie “123456”. En 50 procent gebruikt zelfs de top 20 van vaakst voorkomende paswoorden.

Maak het hackers niet te eenvoudig en hanteer de volgende vuistregels bij de keuze van een nieuw wachtwoord om in te loggen voor onze betaalde enquêtes:
  • Hoe langer het wachtwoord, hoe moeilijker te hacken.
  • Combineer zoveel mogelijk cijfers, kleine letters en hoofdletters.
  • Gebruik voor elke website een verschillend wachtwoord.
  • Verander regelmatig van paswoord!
Ben je je wachtwoord voor onze betaalde vragenlijsten vergeten? Niet getreurd, je bijverdienste komt niet in gevaar want via deze link kan je je paswoord recupereren!

Hoe je wachtwoord wijzigen voor betaalde enquêtes?

Nu je een nieuw sterk wachtwoord bedacht hebt, is het tijd om je paswoord voor betaalde enquêtes ook daadwerkelijk te wijzigen. Dat is heel eenvoudig. Log op je betaalde vragenlijsten account in en klik in het menuutje “Account” op “Profiel.” Daar vind je de optie “Verander je wachtwoord.” Om je privacy en persoonlijke gegevens bij het invullen van betaalde vragenlijsten te beschermen, verlangen we hoe dan ook een sterk wachtwoord. Dat wil zeggen een paswoord dat minstens uit 8 tekens met minstens één hoofdletter en één cijfer bestaat.

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan is online geld verdienen met betaalde enquêtes misschien wel iets voor jou. Registreer je hier gratis voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.