« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes: “Moeten we palmolie bannen?”

Duurzame Palmolie - Betaalde Online Enquêtes


Er is de laatste tijd heel wat te doen rond palmolie en daarom vroegen we ons af wat jouw standpunt in betaalde online enquêtes hierover is.
Zou jij in betaalde online enquêtes kunnen aangeven welke producten palmolie bevatten? De kans is groot dat je palmolie gebruikt of consumeert zonder het zelf te beseffen. Palmolie is ’s werelds meest geconsumeerde plantaardige olie en zit zowat in de helft van de verpakte producten die in de supermarkt verkocht worden. Heel wat producten die in onze betaalde vragenlijsten aan bod komen bevatten palmolie: lippenstift, margarine, zeep, shampoo en zelfs ijscrème.

Wat is eigenlijk het probleem met palmolie?

De productie en de vraag naar palmolie nemen in een duizelingwekkend tempo toe. De plantages bevinden zich vooral in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Deze toenemende groei gaat helaas ten koste van onze regenwouden, waardoor de natuurlijke habitat van tal van bedreigde diersoorten, zoals orang-oetans, olifanten en tijgers, alsmaar kleiner wordt. Het goede nieuws is dat je het gebruik van palmolie niet hoeft op te geven. Palmolie kan wel degelijk op een verantwoordelijke en duurzame manier geproduceerd worden, met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen. En laat dat nu precies iets zijn waar jij in betaalde vragenlijsten voor kunt kiezen!
Vraag in betaalde vragenlijsten: “Koop jij producten met het RSPO-label?” RSPO staat voor “Round Table on Sustainable Palmoil” en is een Duurzaam Palmolielabel dat garandeert dat de palmolie geproduceerd werd met respect voor milieu en dierenwelzijn.

Verdien geld met online enquêtes voor een duurzamere wereld!

Ben jij ook bezorgd over de toekomst van onze planeet? Door je aan te melden voor onze betaalde online enquêtes bepaal jij mee het beleid van multinationals en grote merken. Vind jij bijvoorbeeld dat Europese groothandelaars alleen nog maar producten met duurzame en “regenwoudvriendelijke” palmolie mogen verdelen? Geef je mening in onze betaalde online enquêtes en verdien geld met online enquêtes!
Wist je trouwens dat je door deel te nemen aan onze betaalde vragenlijsten automatisch een goed doel steunt? Ontdek onze brede waaier van beloningen en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.