« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes: “Microchips als ID?”

microchips implants replacing ID's - online paid surveys


Onze betaalde online enquêtes staan voor innovatie en misschien ben je wel voor het inplanten van microchips ter vervanging van de ID-kaart.
NewFusion, een Belgisch marketingbedrijf, biedt haar werknemers de kans om een microchip te laten inplanten. Aangezien jij in onze betaalde vragenlijsten de toekomst mee vorm geeft, vroegen we ons af wat jouw mening hierover zou zijn in betaalde online enquêtes? Zou jij een microchip laten inplanten?

Vraag in betaalde vragenlijsten: “Een chip in je hand?”

De microchips die NewFusion van plan is om te implanteren bevatten persoonlijke informatie en verlenen toegang tot het informaticasysteem van het bedrijf. De chips hebben ongeveer de grootte van een graankorrel en slaan persoonlijke veiligheidsinformatie die op korte afstand naar speciale ontvangers gestuurd kan worden. Ze zijn een beetje te vergelijken met de chips die bij huisdieren worden ingeplant. Ze worden gebruikt voor een brede waaier van toepassingen, gaande van het aanmelden op computers tot zelfs het starten van voertuigen. Wereldwijd zouden al 10.000 personen van de microchiptechnologie in hun lichaam gebruik maken. Beeld je eens in dat je binnenkort met een ingebouwde chip in je hand zou kunnen inloggen voor betaalde online enquêtes! Een goed idee of in jouw lijf toch maar liever geen chip?

Microchips implanteren om je aankoopgedrag te bestuderen?

Dit doet meteen ook vragen rijzen naar persoonlijke veiligheid en privacy. Mogen deze microchips bijvoorbeeld ook de bewegingen van deze mensen volgen? Mogen dergelijke chips ook voor betaalde vragenlijsten gebruikt worden? Vragen waar jij in onze betaalde online enquêtes vast het antwoord op weet! Wil ook jij innoveren en je zeggen hebben in nieuwe technologische snufjes? Meld je dan hier aan voor de betaalde online enquêtes van OpinionWorld en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.