« Terug naar Blog

Betaalde online enquêtes – Marktonderzoek in 2017

Trends marktonderzoek - betaalde online enquêtes

Marktonderzoek evolueert zo snel dat een blog over de toekomst van betaalde online enquêtes al achterhaald is nog voor hij ter perse gaat.

Als trouw panellid van onze betaalde online enquêtes weet je dat marktonderzoek alsmaar belangrijker wordt. Bedrijven en grote merken nemen vrijwel geen enkele beslissing meer, zonder niet eerst jouw mening in betaalde vragenlijsten gevraagd te hebben. Maar wat mogen we in 2017 op het gebied van marktonderzoek en betaalde online enquêtes verwachten? OpinionWorld onderzocht de nieuwe trends op het gebied van marktonderzoek en betaalde vragenlijsten.

2017 wordt het jaar van de robot

Betaalde vragenlijsten zullen de hoeksteen blijven van marktonderzoek. Nog meer dan ooit tevoren heeft de consument het in de customer-centric marketing voor het zeggen. Dankzij de technologische vooruitgang luisteren bedrijven naar je mening, observeren ze ons gedrag, maar stellen ze ons in betaalde online enquêtes ook concrete vragen. Dit jaar zal de nadruk nog meer op mobiele technologie komen te liggen. Snel even je “gedacht zeggen” nog tijdens de gebruikerservaring zelf? Dat kan met onze mobiele betaalde vragenlijsten, beter bekend als QuickThoughts! Bij het ontwerp en de redactie van betaalde online enquêtes zal in 2017 ook gebruik gemaakt worden van artificiële intelligentie. Steeds meer websites zullen ondersteund worden door zogenaamde “bots” om onze ervaringen te delen. Op die manier zijn merken verzekerd van rechtstreekse input van de klant om voor verandering en verbetering te zorgen.

Zet zelf de trend en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!

Ben jij van nature uit nieuwsgierig? Of heb je een uitgesproken mening over de producten en diensten waar je gebruik van maakt? Of misschien wil je wel van alles als eerste op de hoogte zijn en mee voor innovatie zorgen? Als je aan dit profiel beantwoordt, dan is online geld verdienen met betaalde online enquêtes wellicht iets voor jou.

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten door je hier te registreren voor onze betaalde online enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.