« Terug naar Blog

Herdenkingsdag voor de Holocaust

Herdenkingsdag Holocaust - betaalde vragenlijsten

OpinionWorld is meer dan betaalde vragenlijsten invullen, want we staan graag ook even stil bij de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust.

Zou jij in betaalde vragenlijsten kunnen zeggen wanneer de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust is? Sinds 2006 wordt deze herdenking jaarlijks gehouden op 27 januari en eigenlijk zou hier best wat meer aandacht aan besteed mogen worden. OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – geeft alvast het goede voorbeeld en leert je alles wat je moet weten over deze gitzwarte bladzijde uit de geschiedenis van de mensheid.

Hoe kan het leven verdergaan?

Dat is het thema van dit jaar en meteen een vraag die tot nadenken stemt. Tussen 1941 en 1945 probeerden de Nazi’s alle Europese Joden uit te roeien. Deze systematische en geplande poging om alle Joden te vermoorden, staat bekend als de Holocaust. Tegen het einde van de Holocaust lieten zes miljoen Joodse kinderen, mannen en vrouwen het leven bij massa-executies en in concentratie- en vernietigingskampen. Hoe kan het leven na deze horror verdergaan? Misschien niet meteen een vraag voor in betaalde vragenlijsten, maar alleszins wel iets om over na te denken. Vandaag heeft de mens nog steeds niet geleerd uit het verleden, want nog altijd worden we geconfronteerd met antisemitisme en andere vormen van haat. Precies daarom is het belangrijk dat we op 27 januari de slachtoffers van de Holocaust herdenken en elke dag de strijd tegen de onverdraagzaamheid moeten aanbinden.

Verdien geld met online enquêtes en geef mee vorm aan onze samenleving!

Jouw mening is niet alleen belangrijk als het gaat om de verbetering van producten en diensten die je gebruikt. Dankzij betaalde vragenlijsten kan je online geld verdienen en ook nog eens je stempel drukken op maatschappelijk belangrijke thema’s. Als we al iets kunnen leren van de Holocaust is het wel dat we dag in dag uit moeten streven naar meer verdraagzaamheid. Verdien geld met online enquêtes en steun automatisch een van onze goede doelen voor een meer rechtvaardige, groenere en duurzame wereld!

Je bent nog geen lid, maar hebt een uitgesproken mening en wilt online geld verdienen? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en verdien geld met online enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.
* iTunes is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer in of sponsor van deze promotie.

De naam en het embleem van het Amerikaanse Rode Kruis worden gebruikt met hun toestemming, die op geen enkele manier een goedkeuring, expliciet of impliciet, van een product, dienst, bedrijf, mening of politieke positie vormt. De naam en het embleem van het Amerikaanse Rode Kruis zijn geregistreerde handelsmerken van het Amerikaanse Nationale Rode Kruis. Ga naar redcross.org voor meer informatie over het Amerikaanse Rode Kruis.