« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten: “Winkel jij bij de kruidenier?”

lokaal shoppen - betaalde vragenlijsten


Het gaat niet goed met onze kruideniers en buurtwinkels, maar misschien kan jij het tij in onze betaalde vragenlijsten wel doen keren.

De buurtwinkel blijkt aan een razendsnel tempo uit ons straatbeeld te verdwijnen. Bakkers, slagers en kruideniers lijken met de populariteit van online shoppen en de moordende concurrentie van supermarkten en shoppincentra een met uitsterven bedreigd ras. Daarom breekt OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – graag een lans voor lokaal shoppen!

Waarom lokaal shoppen?

Voor het geval je in onze betaalde enquêtes ooit je mening zou moeten geven over buurtwinkels, geven we je graag enkele voordelen van lokaal shoppen mee.
  • Koop lokaal – steun jezelf: Als je lokaal koopt, vloeit er een groter percentage van je geld terug naar de plaatselijke economie dan dat je bij nationale en/of internationale bedrijven koopt.
  • Verminder je ecologische voetafdruk: Door je auto aan de kant te laten staan, draag je niet alleen bij aan een gezonder milieu, maar bespaar je jezelf ook nog eens de stress van de file!
  • Sociale netwerken: Niets gezelliger dan bij de kruidenier een praatje slaan met de buren uit de wijk!
  • Creëer kansen en jobs: Onafhankelijke ondernemingen en zelfstandigen zorgen niet alleen voor lokale tewerkstelling, maar bieden ook andere beroepsgroepen zoals boekhouders, landbouwers en advocaten meer opportuniteiten.
Redenen te over dus om even bij de kruidenier, bakker of slager om de hoek je boodschappen te doen. Of misschien vind je in betaalde vragenlijsten wel dat ook de grote supermarkten kleinere buurtwinkels zouden moeten openen?

Spreek je in betaalde vragenlijsten uit voor lokaal shoppen!

Lokaal shoppen is milieuvriendelijker, kostenefficiënt en stimuleert het lokale ondernemerschap. Maar hoe overtuigen we bedrijven en beleidsmakers dat we graag terug een buurtwinkel zouden hebben? Het antwoord is eenvoudig, want in onze betaalde enquêtes kan jij resoluut kiezen voor lokaal shoppen!
Doe mee aan online surveys en geef in betaalde vragenlijsten je mening over de producten en diensten die je dagelijks gebruikt … en waar je ze wil kopen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.