« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten – Nieuwe Facebookopties 2017

Nieuwe functies Facebook - betaalde vragenlijsten

Wie regelmatig meedoet aan onze betaalde vragenlijsten kent vast onze Facebookpagina al en in 2017 stelt Facebook een aantal nieuwe opties voor.

De sociale media vervullen ook in de marketing een cruciale rol. Of we dat nu willen of niet, Facebook is vandaag niet meer weg te denken uit ons leven. Bedrijven en merken doen er dan ook alles aan om ook op de sociale media aan hun reputatie te bouwen. Net zoals jij dat doet in onze betaalde vragenlijsten is dit medium ook uitermate geschikt om je mening te geven over alles wat er rondom ons gebeurt. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde online enquêtes – legde haar oor te luisteren bij Mark Zuckerberg over wat we in 2017 van Facebook mogen verwachten.

Nieuwe Facebookopties in 2017

In 2017 introduceert Facebook meer manieren om te delen en te communiceren over grote momenten die plaatsvinden in onze gemeenschap en in de wereld. Dit zijn de nieuwe opties die dit jaar hun intrede zullen doen:
  • Locatieverzoeken in Messenger: In aanvulling op de Safety Check zullen je vrienden in noodgevallen om je locatie kunnen verzoeken.
  • GIF’s in reacties: Dit jaar zal je ook geanimeerde afbeeldingen in de reacties kunnen achterlaten.
  • Offline berichten sturen: Niets vervelender dan een internetverbinding die even uitvalt waardoor je je gesprek niet kunt afmaken. Daar wordt met een systeem van offline messaging een mouw aan gepast.
  • Gedeelde foto- en videogalerijen in “Aanbevelingen”: De functie “Aanbevelingen” zorgt voor referenties naar plaatsen, restaurants en bedrijven. Met behulp van artificiële intelligentie zullen foto’s en video’s over dingen die je interesseren rechtstreeks in je nieuwsoverzicht verschijnen.
Heb je zelf misschien nog een idee voor een nieuwe Facebookapplicatie? Of wat zou je anders willen zien op de sociale media? Laat het weten in onze betaalde vragenlijsten!

Online geld verdienen met betaalde online enquêtes en Facebook!

Wist je dat OpinionWorld op haar Facebookpagina regelmatig wedstrijden organiseert om online geld verdienen met betaalde vragenlijsten nog leuker te maken? Verdien geld online met betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met online geld verdienen! Registreren voor betaalde online enquêtes is nu nog eenvoudiger dankzij onze sociale login.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.