« Terug naar Blog

Nieuwe onderwerpen voor betaalde vragenlijsten in 2017

Trends onderwerpen - betaalde vragenlijsten


We hopen dat je het jaar goed hebt ingezet met onze betaalde vragenlijsten, maar je bent vast nieuwsgierig naar de nieuwe onderwerpen in 2017.

Dit nieuwe jaar zal marketing door middel van betaalde vragenlijsten nog meer draaien rond de ervaring van de consument. Jouw mening in betaalde enquêtes wordt dus belangrijker dan ooit tevoren. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde vragenlijsten – licht een tipje van de sluier op over de topics die je dit jaar mag verwachten.

Het antwoord op de vraag “Waarom?” in betaalde enquêtes

Ons panel van trouwe leden, die online geld verdienen met betaalde vragenlijsten, weet dat er een brede waaier van vragen en onderwerpen aan bod komt. Je wordt gevraagd waar je gaat winkelen en welke shampoo je gebruikt. Jij krijgt in betaalde enquêtes vragen over nieuwe producten die je uitgeprobeerd hebt en of je die in de toekomst zult blijven gebruiken. Wat nieuw is voor dit jaar is dat marketingbedrijven nog meer gebruik zullen maken van zogenaamd “kwalitatief” marktonderzoek. Via betaalde enquêtes wordt op zoek gegaan naar nieuwe noden, nieuwe inzichten en nieuwe kansen die tot innovatie leiden. De grote vraag in online onderzoeken zal dus zijn: “Waarom koop je iets?”

Een andere trend is dat betaalde vragenlijsten korter, intelligenter en mobielvriendelijker zullen worden om jouw gevoel tijdens de beleving zelf te kunnen polsen.

Ook jij kunt online geld verdienen met betaalde vragenlijsten!

Bedrijven geven honderdduizenden, zo niet miljoenen, euro’s uit aan het adverteren van hun nieuwe en oude producten en diensten. Deze advertentiecampagnes zijn een complete tijd- en geldverspilling als het bedrijf via betaalde enquêtes niet eerst de markt onderzoekt. Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten is mogelijk omdat jouw mening geld waard is!

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste zoals online geld verdienen met betaalde enquêtes? Sluit je dan hier aan bij onze online gemeenschap van experts en verdien geld met online enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.