« Terug naar Blog

Enquêtes invullen: een bijverdienste zonder stress!

stress op het werk - enquêtes invullen


Dat enquêtes invullen een aangenaam tijdverdrijf is, weten onze leden wel, maar we gingen eens na wat nu de meest en minst stresserende beroepen zijn.
Volgens de Werkbaarheidsmonitor lijden 790.000 Vlamingen aan stress op het werk. Maar wat zijn nu de meest en minst stresserende beroepen? OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – is er zeker van dat enquêtes invullen tot de laatste categorie behoort!

Meest stresserende beroepen

Onder onze trouwe leden die enquêtes invullen zijn zowat alle mogelijke beroepen vertegenwoordigd. Uit betaalde vragenlijsten blijkt dat mensen die hun leven dagelijks op het spel zetten het meeste stress hebben op hun werk. Het is dan ook geen verrassing dat militairen, brandweerlieden en politieagenten plaats 1, 2 en 4 innemen in de top van de meest stresserende beroepen. Op de derde plaats staan vliegtuigpiloten, die inderdaad een verpletterende verantwoordelijkheid hebben. Verderop in de top 10 vinden we nog taxichauffeurs (9), journalisten (6) en coördinatoren van evenementen (5).

Minst stresserende beroepen

Het minst stresserende beroep van al lijkt ons nog enquêtes invullen. Maar betaalde vragenlijsten geven aan dat laboranten, apothekers en universiteitsprofessoren het minste onder stress te lijden hebben. De absolute top 3 van meest relaxte en minst stresserende beroepen wordt verrassend genoeg uitgemaakt door echografiespecialisten, interne toezichthouders en kappers. Al zijn we er zeker van dat ook haarstylisten wel eens een klant zullen hebben die het bloed vanonder hun nagels haalt!

Bijverdienen met enquêtes invullen om de stress te bestrijden!

Mensen die van thuis uit werken hebben doorgaans minder stress. Tijdens het enquêtes invullen is er immers niemand die op je vingers staat te kijken! Enquêtes invullen doe je waar en wanneer jij dat wil. Ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke bijverdienste zonder stress? Registreer je dan vandaag nog voor onze betaalde vragenlijsten en begin met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.