« Terug naar Blog

Online enquêtes: “Voor of tegen een Trump-boycot?”

Trump Boycot - online betaalde enquêtes


Met de recente heisa rond de nieuwe Amerikaanse President zou een vraag in online betaalde enquêtes kunnen zijn of je een Trump-boycot zou steunen.

Net zoals dat het geval is voor sommige onderwerpen in online betaalde enquêtes lijkt hetzelfde te gelden voor Trump: je bent voor of je bent tegen. Een aantal maatregelen van de kersverse president lokten zoveel controverse uit dat sommigen zelfs pleiten voor een Trump-boycot. OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – onderzocht de invloed van de “America First”-politiek op de Belgische economie.

Vraag in betaalde vragenlijsten: “Steun jij een Trump-boycot?”

Volgens De Tijd zou een verhoging van de Amerikaanse invoertaksen op buitenlandse producten in België kunnen leiden tot een verlies van 1.200 tot 5.000 banen. Ook onze economische groei zou met 0,1 tot 0,42 procentpunt kunnen slinken. Trump wil echter vooral terug banen naar Amerika halen en de Amerikaanse economie doen heropleven. Maar al die Amerikaanse producten moeten uitgevoerd worden, en via ergens op de Europese markt terechtkomen. Welke haven is daarvoor beter geschikt dan de Antwerpse Haven? Als je weet dat in Antwerpen alleen al 200 Amerikaanse bedrijven actief zijn, is een boycot misschien toch niet zo’n goed idee. Of wel? Wat zou jouw mening zijn in online betaalde enquêtes?

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten en maak het verschil!

Of je nu voor of tegen Trump bent, de wereld verbeteren begint bij jezelf. Dat kan door je gedrag aan te passen en bewuster te consumeren. Maar er bestaat nog een manier om te innoveren: Verdien geld online met betaalde vragenlijsten! Door online betaalde enquêtes in te vullen oefen je immers rechtstreeks invloed uit op het beslissingsproces van bedrijven en commerciële organisaties. Misschien denken sommige winkelketens er wel over na om Amerikaanse producten te boycotten? Als dat zo is, zullen ze in online betaalde enquêtes alleszins eerst om jouw mening vragen, want jij bepaalt in betaalde vragenlijsten wat er in de winkelrekken ligt!

Wil ook jij bijverdienen met jouw mening? Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met online betaalde enquêtes invullen door je hier aan te melden en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.