« Terug naar Blog

Vraag in enquêtes: “Bestel jij maaltijden online?”

Changes 2017 - online paid surveys


Uit enquêtes en betaalde vragenlijsten blijkt dat steeds meer Belgen hun maaltijden online bestellen en ook online in een restaurant reserveren zit in de lift.

We bestellen ons eten steeds meer online

Volgens enquêtes bestelden we in het tweede kwartaal van 2016 wel 175% meer etenswaren online dan diezelfde periode het jaar voordien. De online uitgaven voor maaltijdbezorgingen aan huis stegen met 50%. Uit diezelfde enquêtes blijkt dat we niet alleen meer maaltijden aan huis laten leveren, maar dat we ook vaker online boodschappen doen. Het is trouwens dankzij betaalde vragenlijsten dat supermarkten deze service uitbreiden en verder op punt stellen om jou nog beter te kunnen bedienen. Misschien kies je er in onze enquêtes wel voor om je pizza per drone aan huis te laten leveren?

Enquêtes over online reservaties

Reserveer jij je tafeltje in een restaurant online of bel je liever eerst? In plaats van uren te wachten of te moeten bellen, bieden steeds meer restaurants de mogelijkheid om online een plekje te reserveren. Uit enquêtes blijkt dat 47% van de restaurantbezoekers online reserveren eenvoudiger vindt dan andere reservatiemogelijkheden. Opmerkelijk is dat uit deze betaalde vragenlijsten blijkt dat 34% van de ondervraagden geneigd is om eerder te kiezen voor een restaurant die deze optie aanbiedt.

Verdien geld online met online vragenlijsten en ga lekker uit eten!

Vind je dat die pastasaus van je favoriete merk best wat kruidiger mag? Dankzij de enquêtes van OpinionWorld geef jij nog meer pit aan je eten. Jouw mening bepaalt immers het aanbod van de grote merken. In onze enquêtes kan je zelfs mee beslissen welke nieuwe etenswaren er binnenkort in de rekken liggen! Nog beter wordt het als je weet dat je met betaalde vragenlijsten ook gezellig op restaurant kunt. De punten die je verdiend hebt door enquêtes in te vullen, kun je immers niet alleen omzetten in cadeaubonnen, maar via PayPal ook gewoon in cash geld!

Wil jij ook online geld verdienen met enquêtes? Meld je dan hier aan voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld en verdien geld online met online vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.