« Terug naar Blog

Vrouwen aan de macht met online betaalde enquêtes!

Internationale Vrouwendag - online betaalde enquêtes


Als we echt eerlijk zijn, moeten we toegeven dat vrouwen het voor het zeggen hebben, en niet alleen in onze online betaalde enquêtes.

Vrouwen zijn niet zonder reden een belangrijke doelgroep in online betaalde enquêtes. Ze schenken ons niet alleen het leven zelf, maar ook binnen onze maatschappij en in het huishouden vervullen vrouwen een sleutelrol. Precies daarom viert OpinionWorld op 8 maart uitbundig de Internationale Vrouwendag mee!

Durf te veranderen!

Het zou een goede slogan kunnen zijn voor onze online betaalde enquêtes, maar het is ook het thema voor de Internationale Vrouwendag 2017. Helaas is er op het gebied van de genderkloof nog heel wat werk aan de winkel. Het Wereld Economisch Forum voorspelt immers dat deze kloof pas tegen 2186 gedicht zal zijn. Zolang kunnen we echter niet wachten en daarom moeten we durven veranderen. Vrouwen spelen van nature uit ook een cruciale rol in het streven naar een meer duurzame maatschappij. Daarom is het belangrijk dat de stem van vrouwen, in alle geledingen van de samenleving, meer gewicht zou krijgen. We moeten dus durven veranderen, en daar zijn de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld het uitgelezen instrument voor!

Er staan vandaag tal van activiteiten en vrouwenmarsen op het programma. Er wordt zelfs aangespoord om als vrouw te staken en een dag lang geen huishoudelijke taken uit te voeren. Als je daar niet zoveel voor voelt, kan je ook in onze online betaalde enquêtes kiezen voor meer gelijkheid tussen vrouwen en mannen!

Online betaalde enquêtes – online geld verdienen voor vrouwen

Marketingbedrijven zijn vooral geïnteresseerd in de mening van zij die binnen het huishouden de beslissingen over aankopen nemen, en dat is vaak de vrouw! Aan de hand van online betaalde enquêtes willen commerciële organisaties weten wat hun meest kritische publiek – vrouwen dus – van hun producten en diensten denkt.
Ben jij een zelfbewuste vrouw en je bent geïnteresseerd in online geld verdienen? Registreer je dan hier voor onze online betaalde enquêtes en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.