« Terug naar Blog

De Drie Koningen brengen goud, mirre en enquêtes!

Driekoningen - betaalde enquêtes

Dat laatste moet uiteraard wierook in plaats van betaalde enquêtes zijn, maar we vroegen ons af wat jij eigenlijk weet over Driekoningen.

Dat deze christelijke feestdag gevierd wordt op 6 januari zullen de meesten nog wel weten, maar hoe noemden deze Drie Wijzen nu ook al weer? Zou jij in onze betaalde vragenlijsten het antwoord kunnen raden? OpinionWorld – de specialist in betaalde enquêtes – vertelt je alles wat je moet weten over Driekoningen!

De Openbaring van de Heer

Volgens Matteüs 2.1-18 waren het wijzen die een ster aan de hemel zagen en zo bij kindje Jezus toekwamen. Pas in de derde eeuw werden deze Wijzen aangeduid als Koningen en het was wachten tot de achtste eeuw tot ze ook een naam kregen: Balthasar, Melchior en Caspar. Maar deze Drie Koningen worden niet overal op 6 januari geëerd. De orthodoxe christenen, zoals in Rusland, vieren deze feestdag bijvoorbeeld op 19 januari en in Argentinië wordt dit in de nacht van 5 januari gevierd. In Spanje en vele Zuid-Amerikaanse landen is Driekoningen zelfs een beetje te vergelijken met Sinterklaas. Kinderen zetten dan hun oude schoenen buiten in de hoop er ’s ochtends een speeltje in te vinden.

Een cadeautje voor Driekoningen met betaalde vragenlijsten!

Ging jij vroeger ook deur aan deur om Driekoningen te zingen in ruil voor een beetje kleingeld of lekkers? Misschien houden je eigen kinderen deze traditie nog wel in stand. Driekoningen is een uitstekende gelegenheid om de allerkleinsten, of misschien gewoon jezelf, te verwennen met een cadeautje. Dat kan door je mening te geven in onze betaalde enquêtes en te sparen voor leuke beloningen. Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten levert niet alleen cadeaubonnen op, maar met betaalde enquêtes kan je ook gewoon cash geld verdienen of sparen voor een Spotify-lidmaatschap of iTunes tegoed!

Wil jij ook online geld verdienen met betaalde enquêtes? Druk je stempel op de beslissingen van grote bedrijven en merken en verdien geld online met betaalde vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.