« Terug naar Blog

Beleef het “kleine” autosalon groots met online onderzoeken

Autosalon 2017 - online onderzoeken


OpinionWorld ging alvast een kijkje nemen op het Autosalon in Brussel en zag dat online onderzoeken ook dit jaar tot nieuwe trends leidden.

De 95e editie van het Autosalon mag dan wel “klein” heten, op het gebied van wereldpremières en Belgische primeurs vallen er in de Brussels Expo van 14 tot 22 januari alvast grootse dingen te beleven. OpinionWorld – jouw partner voor online onderzoeken – had vooral oog voor de nieuwste trends en innovaties.

Elektrische auto’s made in Belgium!

In online onderzoeken hadden jullie aangegeven dat de automobielsector resoluut voor ecologische oplossingen moet kiezen. Op de Motor Show Brussels worden enkele hoogtechnologische, elektrische voertuigen van Belgische makelij aan de wereld voorgesteld. Het gaat om de E-Car 333, een elektrische driewieler, en de Addax MT10, een lichte vracht die tot een ton kan laden. De motorfanaten onder jullie – die ook in onze betaalde vragenlijsten uitgebreid aan bod komen – zullen dan weer uitkijken naar twee nieuwe Harley-Davidson modellen: de street 750 en de Milwaukee-Eight.

Niet te missen tips voor het Autosalon!

Bij OpinionWorld laten we je niet alleen online geld verdienen door betaalde vragenlijsten in te vullen, we vinden het ook leuk als je iets kunt besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je via Febiac een extra korting krijgt als je online een ticket boekt voor de rustige dagen 17, 18 en 19 januari? Via deze link ontdek je alle praktische informatie om je bezoek aan het Autosalon optimaal voor te bereiden.

Verdien geld met online enquêtes en innoveer de automobielsector!

Ook in de automobielsector zijn betaalde vragenlijsten en online onderzoeken ontzettend populair. Autoconstructeurs willen weten wat jij van je nieuwe auto verlangt. In online onderzoeken bepaal je welke opties er standaard op je auto zouden moeten zitten, weeg je mee op de prijs en geef je vorm aan de wagen van de toekomst. Online onderzoeken invullen dat is niet alleen online geld verdienen, maar ook innoveren en verbeteren!

Wil ook jij online geld verdienen met betaalde vragenlijsten? Verdien geld met online enquêtes door je hier te registreren voor de online onderzoeken van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.