« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes: “Ga jij graag werken?”

Driekoningen - betaalde enquêtes

Uit betaalde enquêtes blijkt dat slechts 1 op 3 Belgen graag gaat werken en we vroegen ons bij OpinionWorld af tot welke groep jij behoort.

Ben jij gelukkig op je werk? Het zou een uitstekende vraag kunnen zijn in onze betaalde enquêtes. Hoewel de algemene gelukscore van de Belgische werknemer met 7,3 best goed is, voelt amper een derde zich écht gelukkig op het werk. OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – ging na hoe betaalde enquêtes kunnen bijdragen aan jouw geluk op het werk.

Word gelukkiger op het werk dankzij betaalde enquêtes!

Organisaties hebben er alle belang bij dat hun werknemers zich gelukkig voelen in hun job. Een onderneming met tevreden personeel heeft niet alleen minder ziekteverzuim, maar is ook productiever. Aangezien we gemiddeld 1/3 van ons leven op het werk doorbrengen, doen we het maar beter graag. Een zichzelf respecterend bedrijf peilt regelmatig naar de tevredenheid van haar werknemers. Dat kan via ondernemingsraden, maar ook via enquêtes onder het eigen personeel. Enkele factoren die tot tevredenheid op het werk bijdragen zijn: betrokkenheid, inspraak, collegialiteit, flexibiliteit en een eerlijke verloning. Bedrijven moeten ook werken aan een positieve bedrijfscultuur. Dat kan op de meest uiteenlopende manieren, gaande van een partijtje tafelvoetbal, een dagje “neem je hond eens mee naar het werk” of een gratis biertje na de uren.

En denk eraan: Als je gisteren niet tevreden was, probeer vandaag dan eens iets anders – betaalde vragenlijsten invullen bijvoorbeeld!

Verdien geld online met betaalde vragenlijsten!

Het leuke aan betaalde enquêtes invullen is dat je het doet wanneer en waar je maar wil. Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke bijverdienste dan zijn de betaalde enquêtes van OpinionWorld ongetwijfeld iets voor jou. Verdien geld online met betaalde vragenlijsten door je hier aan te melden voor onze betaalde enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.