« Terug naar Blog

Vier de Dag van de Volle Maan met betaalde enquêtes!

Wesak Dag - betaalde enquetes

Voor wie het antwoord in betaalde enquêtes niet zou weten, op 10 mei vieren we de Dag van de Volle Maan, ook wel bekend als het Wesak-feest.

Om het met de woorden van VN Secretaris-Generaal António Guterres te zeggen: “Met de Dag van Wesak vieren we de wijsheid van Boeddha door actie te ondernemen voor anderen met een sterke geest van solidariteit.” Is dat niet precies wat ook jij doet door deel te nemen aan betaalde enquêtes? Betaalde enquêtes invullen verbetert immers niet alleen je eigen leven, maar dat van iedereen rondom je!

Waarom zouden we de Dag van de Volle Maan moeten vieren?

“Wesak”, de Dag van de Volle Maan in de maand mei, is voor miljoenen boeddhisten over de hele wereld de heiligste dag van het jaar. Maar wat is er zo speciaal aan deze dag? Zou jij het antwoord weten in betaalde vragenlijsten? Het was namelijk 2.500 jaar geleden, in 623 voor Christus, dat Boeddha geboren werd op deze dag. Het was ook diezelfde dag van het jaar dat Boeddha de staat van verlichting bereikte, alsook de dag waarop hij tijdens zijn 80e levensjaar overleden zou zijn. De VN erkende deze dag als Internationale VN-dag om de bijdrage van het Boeddhisme, een van de oudste religies ter wereld, aan de spiritualiteit van de mensheid te erkennen.

Word helemaal “zen” dankzij betaalde enquêtes!

Heb je soms het gevoel dat het leven aan je voorbijgaat? Dat alle belangrijke beslissingen boven je hoofd genomen worden? Daar kan je met betaalde enquêtes verandering in brengen! Dankzij onze betaalde vragenlijsten oefen je immers invloed uit op de beslissingen van beleidsmakers in alle geledingen van onze maatschappij. Van de producten en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt, tot belangrijke maatschappelijke thema’s, kan je door je mening te geven in betaalde vragenlijsten aantrekkelijke beloningen verdienen! Registreer je hier voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld en word helemaal zen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.